Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ!!

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ!!

Απαγόρευση της δραστηριότητας της θρησκευτικής κοινότητας των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας έκρινε χτες ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι «εξτρεμιστική οργάνωση», μετά τη σχετική προσφυγή που είχε καταθέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας, ζητώντας να κλείσουν τα κεντρικά γραφεία τους στην Αγία Πετρούπολη.

Πολλά από τα βιβλία και τα έντυπα που εκδίδονται από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά στη Ρωσία έχουν μπει στη λίστα των “απαγορευμένων εξτρεμιστικών εντύπων”.

Οι ρωσικές εισαγγελικές αρχές υποστήριζαν ότι πρόκειται για μια οργάνωση που καταστρέφει οικογένειες, υποδαυλίζει το μίσος και απειλεί ζωές, μια περιγραφή που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ψευδή.

Το Ανώτατο Δικαστήριο διέταξε επίσης την κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων των Μαρτύρων του Ιεχωβά, οι οποίοι απάντησαν ότι θα ασκήσουν έφεση στην απόφαση.

Ο Γιάροσλαβ Σιβούλσκι, ένας εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία, δήλωσε “σοκαρισμένος” από την απόφαση του δικαστηρίου και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να ασκηθεί έφεση.

via

 

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

comments

Related posts

More in Κόσμος
ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΩΣΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ….

Ένας ηλικιωμένος καθόταν σε έναν δρόμο της πόλης...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr