ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ «ΜΠΛΕ ΦΑΛΑΙΝΑΣ»

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ «ΜΠΛΕ ΦΑΛΑΙΝΑΣ»

Καθηγήτρια αντιλήφθηκε ότι 14χρονη μαθήτρια είχε χαράξει αριθμούς στα πόδια και τα χέρια της – Σύμφωνα με την καταγγελία πήρε μέρος στο παιχνίδι με πολλούς φίλους και συμμαθητές της

Νέο περιστατικό αυτοτραυματισμού, αυτήν την φορά 14χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη, από το «παιχνίδι» αυτοκτονίας, γνωστό και ως «Μπλε Φάλαινα», ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της πόλης.

Συγκεκριμένα, το νέο κρούσμα έλαβε χώρα σε Γυμνάσιο της Τούμπας, το οποίο έκανε γνωστό ο καθηγητής Αγγλικών Διογένης Παπαδόπουλος μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε πως έπεσε στην αντίληψη καθηγήτριας ότι η 14χρονη μαθήτριά της είχε χαραγμένα νούμερα στα χέρια και τα πόδια της, με την νεαρή κοπέλα να της αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι συμμετέχει στο παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας» .

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η 14χρονη ισχυρίστηκε, όπως ανέφερε ο καθηγητής Αγγλικών, πως δεν είναι μόνη που συμμετείχε στην «πρόκληση της Μπλε Φάλαινας», άλλα ακόμη 15 άτομα φίλοι και συμμαθητές έχουν λάβει μέρος τις τελευταίες 20 ημέρες στο «παιχνίδι» αυτοκτονίας.

Ύστερα από αυτήν την αποκάλυψη ειδοποιήθηκε άμεσα η μητέρα της μαθήτριας, με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να έχει αναλάβει την υπόθεση.

Το μυστηριώδες παιχνίδι, που έχει οδηγήσει δεκάδες νέους και νέες, κυρίως στη Ρωσία, σε αυτοκτονία, έφθασε και στην Ελλάδα, με το πρώτο παραλίγο θύμα της έχει καταγραφεί πριν λίγες ημέρες με μία 15χρονη από την Κατερίνη.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!

via

Related posts

More in Vima Κοινωνία
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο χώρος μπροστά στον...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr