ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ MEGA [ΒΙΝΤΕΟ]

ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ MEGA [ΒΙΝΤΕΟ]

Η πρώτη δημόσια συγνώμη από το Mega στον κόσμο, για την στάση του κατά την περίοδο των Μνημονίων, αλλά και στο δημοψήφισμα!

Την πρώτη δημόσια παραδοχή και συγνώμη προς την λαό, για την στάση (προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, απόκρυψη ειδήσεων, παρερμηνεία γεγονότων, αλλοίωση στοιχείων, καταπάτηση των
κανόνων δεοντολογίας) που κράτησαν κατά τη διάρκεια των Μνημονίων αλλά και στην περίοδο του δημοψηφίσματος, εξέφρασαν τα στελέχη του Mega στο σημερινό έκτακτο δελτίο των εργαζομένων !

Και μάλιστα δύο φορές.

Την πρώτη από τον Μιχάλη Ιγνατίου και ενώ είχε προηγηθεί η άστοχη και απαράδεκτη τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη, που εντελώς ξεδιάντροπα είπε ότι “αυτό που συνέβη στο Mega, δεν συνέβη με κυβέρνηση της ΝΔ …”, αποσιωπώντας ότι με κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και την ίδια μεγαλοστέλεχος του Mega είχε πέσει “μαύρο” στην ΕΡΤ για χάρη των μετόχων και του Mega…

Και τη δεύτερη προς το τέλος του δελτίου, όταν η Ναταλί Κάκκαβα και στη συνέχεια ξανά ο Μιχάλης Ιγνατίου ζήτησαν “ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο για την στάση που κράτησαν την περίοδο των Μνημονίων”!

“Θυμώσαμε τον κόσμο και έχει δίκιο που μας γύρισε την πλάτη και είναι οργισμένος μαζί μας.Κάναμε λάθος …Υποσχόμαστε όμως ότι αυτή τη φορά θα αλλάξουμε!
Αν μας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία … θα αλλάξουμε. Θα είμαστε διαφορετικοί.
Το υποσχόμαστε …” είπε η Ναταλί Κάκκαβα για να επαναλάβει τα λόγια της αμέσως μετά και ο Μιχάλης Ιγνατίου.

via

Related posts

More in Vima Κοινωνία
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ- ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!

Στην πρόσληψη Διπλωματούχων Μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων προχωρά ο...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr