Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Από 13.500 πήγαν 80.000 οι διανυκτερεύσεις στις Σέρρες!

dimos serron vima serres
dimos serron vima serres
Μοιράσου το...

Είναι αλήθεια ότι παραμονές των εκλογών διαβάζουμε και βλέπουμε πολλές απόψεις ανθρώπων που είτε «κατεβαίνουν» με κάποια παράταξη, είτε στηρίζουν κάποια άλλη, που δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια.

Ο λόγος προφανής

Να πουν για να πουν, αλλά είναι πολύ κακό να βλέπουμε έναν άσχετο να μηδενίζει χωρίς λόγο το έργο μιας σειράς ανθρώπων που δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν για το καλό του τόπου μας. 

Το Δήμο Σερρών.

Διαβάζω σε ανάρτηση ενός μέλους της Διάβασης Πεζών πως κάθε φορά που διαβάζει πρόσκληση για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την τουριστική προβολή των Σερρών, κυρίως μέσα από εκθέσεις, σκέφτομαι εκείνη την ταπεινή προσπάθεια προβολής της πόλης μας με «πληροφορίες για κάθε αξιοθέατο του Δήμου, φωτογραφίες, video, ωράριο λειτουργίας, εκδηλώσεις, προτάσεις για περιήγηση, χάρτη και οδηγίες πρόσβασης προς άλλα αξιοθέατα της πόλης» (απόφαση 846/2014, αριθμός συνεδρίασης 27/17-12-2014).

ZAXARIAS MPOURVANIS

Αντί για νέο κείμενο θα παραθέσωένα δελτίο τύπου της Διάβασης Πεζών, γραμμένο τον Μάρτιο του 2016 σχετικά με την απόφαση του 2014.

Από τότε δεν άλλαξαν πολλά – κυρίως η χρονολογία, μιας που πλέον βρισκόμαστε στο 2019.

Εξακολουθούν να μην έχουν μπει όλες οι πινακίδες, εξακολουθεί να μην υπάρχει καμία πληροφορία για τα αξιοθέατα παρά μόνο ένας χάρτης.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς εάν σταθείτε έξω από το Διοικητήριο και σαρώσετε στο κινητό σας τον κωδικό που υπάρχει σε μια πινακίδα μέσα στον πίνακα ανακοινώσεων.

Πρόκειται, με άλλα λόγια, για μια απόφαση που μέχρι στιγμής, 4+ χρόνια μετά, υλοποιήθηκε στο ακέραιο μόνο ως προς την πληρωμή της δαπάνης.

Τότε, η Δημοτική Αρχή έκανε λόγο για γραφειοκρατικά προβλήματα σχετικά με την έγκριση των κειμένων.

Τρία χρόνια μετά την απάντηση και πάνω από τέσσερα χρόνια μετά τη ψήφιση στο ΔΣ, αναρωτιέμαι εάν για παράδειγμα είναι τόσο δύσκολη η έγκριση ενός κειμένου από το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών μιας που δεν υπάρχουν ούτε γι’ αυτό πληροφορίες.

Αυτά λέει η καλή και εργατική κοπέλα, αλλά εγώ απλά θα την παραθέσω δυό – τρία στοιχεία, απλά και μόνο για να καταλάβει τον μηδενισμό στον οποίο προχωρά.

Το 2011 λοιπόν όλες οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία του Νομού Σερρών μας ήταν 13.500 και το 2012 έγιναν 15.000, στην συνέχεια έγιναν 25.000

και σήμερα αισίως φτάσαμε στις

80.000 διανυκτερεύσεις.

Θα συμφωνήσετε λοιπόν και εσείς μαζί μου ότι για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε κάποιοι έκαναν ένα μεγάλο αγώνα και αν μη τι άλλο δεν θα πρέπει να τον μηδενίζουμε.

Σωστά;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version