Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Θρίλερ με 15 θανάτους παιδιών σε δύο νοσοκομεία – Έρευνα από ΕΛΑΣ και Δικαιοσύνη

Μοιράσου το...

Καταγγελίες γονέων για σωρεία ιατρικών λαθών – Ο ψεύτικος «Μεσσίας» και το μυστήριο με τη ΜΚΟ

Ένα απίστευτο θρίλερ με 15 θανάτους παιδιών ερευνά η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη, συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το BΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, και τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση λαμβάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα καταθέσεις γιατρών, ιδιωτών και συγγενών των νεκρών παιδιών και άλλων, προκειμένου να φωτιστούν πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Παράλληλα, έρευνα για το περιστατικό έγινε και από επιτροπή του υπουργείου Υγείας, η οποία ωστόσο σταμάτησε στις αρχές του 2023.

Ο ψεύτικος «Μεσσίας»

panagiotis grigoriadis

Η αρχή που ξεκίνησε την έρευνα της υπόθεσης ήταν μια έγγραφη αναφορά που έστειλαν το 2021 σε συλλόγους καρδιοπαθών, οι γονείς 15 παιδιών που χειρουργήθηκαν από συγκεκριμένο γιατρό και τα οποία έχασαν τη ζωή τους από πλημμελείς ενέργειές του, όπως αναφέρουν.

Οι γονείς υπογραμμίζουν ότι ο επικεφαλής διευθυντής της κλινικής είναι ένας ψεύτικος «Μεσσίας».

Όπως σημειώνουν, στα περίπου 70 χειρουργεία που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο στη συγκεκριμένη κλινική, το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν ανέκτησαν τις αισθήσεις τους ποτέ μετά την εγχείρησή τους.

«Δεκαπέντε παιδιά που μας κάνουν να μην μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια, να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε» προσθέτουν και αναφέρουν ότι ο γιατρός έριχνε συνεχώς αλλού τις ευθύνες για ότι συνέβη.

Οι καρδιοχειρουργοί επισημαίνουν ότι το ποσοστό θνητότητας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι 2-4% και σε καμία περίπτωση στο 20% που φτάνει στις επεμβάσεις του συγκεκριμένου γιατρού.

Το μυστήριο με τη ΜΚΟ

Όπως τονίζουν οι γονείς των παιδιών, ο συγκεκριμένος χειρουργός παραπλανεί τον κόσμο με μια φιλανθρωπική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που έχει δημιουργήσει, ενώ έχει αποχωρήσει το τελευταίο διάστημα από τα νοσοκομεία που εργαζόταν.

Πλέον, οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια από τους ιατρικούς φακέλους των ασθενών που χειρούργησε ο συγκεκριμένος γιατρός.

Σέρρες: Ανήλικος με κλεμμένο αυτοκίνητο πίσω από σοβαρό τροχαίο με 5 τραυματίες

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version