21/03/2023
9.7 C
Serres

AVENGERS 4:H ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ TRAILER THΣ TAINΙΑΣ!

Η περιγραφή του trailer της επόμενης ταινίας των Avengers θα σας τσακίσει

Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από το Infinity War των Avengers και το βλέμμα μας είναι ήδη στραμμένο στην επόμενη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2019.

Εκεί αναμένεται να δοθεί η τελική μάχη των Avengers με τον Thanos, αλλά πρώτα μας λείπουν κάποια βασικά πραγματάκια. Ο τίτλος της ταινίας ας πούμε.

Και ένα trailer δεν θα ήταν άσχημο επίσης. Πιθανότατα έχουμε την απάντηση και στα δύο ζητήματα, αφού εμφανίστηκε στο reddit μία αναλυτική περιγραφή του trailer της ταινίας και λίγη ώρα μετά εξαφανίστηκε.

Lavera

Οπότε ή κάποιος το έχει δει και το διέρρευσε ή απλά έχει τεράστια φαντασία. Πάντως μοιάζει εξαιρετικά αληθοφανής η περιγραφή και ταιριάζει με πολλές από τις θεωρίες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Σας προειδοποιούμε ότι πιθανότατα αυτό που ακολουθεί είναι ένα τεράστιο spoiler, οπότε προχωράτε με δική σας ευθύνη από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά η περιγραφή του trailer της επόμενης ταινίας των Avengers:

To trailer ξεκινά δείχνοντας το κατεστραμμένο infinity gauntlet, σε ένα λιβάδι στον πλανήτη που είδαμε για τελευταία φορά τον Thanos. Την ώρα που η κάμερα εστιάζει στο γάντι ακούγεται η φωνή του Tony Stark. «Ήταν γραφτό μας να χάσουμε». Ακούγεται επική μουσική και βλέπουμε το Quinjet να προσγειώνεται σε μια ερειπωμένη περιοχή της Wakanda.«Έχουμε φτάσει τόσο μακριά» ακούγεται να λέει ο Steve Rogers.Ο Tony και η Nebula κατεβαίνουν από το τζετ και τους πλησιάζουν οι εναπομείναντες Avengers. Με μια ανακούφιση στη φωνή του ο Captain America λέει «Tony». Ο Stark που μοιάζει ταλαιπωρημένος απαντά με ένα μικρό χαμόγελο.


Το logo της Marvel εμφανίζεται στην οθόνη.

Βλέπουμε ένα μικρό πλάνο από τη μάχη της Νέας Υόρκης (του πρώτου Avengers). O Loki είναι σοκαρισμένος στην κορυφή του πύργου Stark. Ένα μπλε φως γεμίζει την οθόνη και στη συνέχεια μαυρίζει. Στη συνέχεια βλέπουμε το θρόνο στη Wakanda με τον M’Baku να είναι ο ηγέτης. Είναι περιτριγυρισμένος από τη φρουρά του. Η Shuri και ο Bruce Banner δουλεύουν στο εργαστήριο. Η Black Widow, φορώντας τη στολή της, είναι στο σπίτι του Hawkeye που είχαμε δει στο Age of Ultron. To σπίτι μοιάζει κατεστραμμένο. H Σκάρλετ Γιόχανσον μελετά ένα χάρτη με πολλές φωτογραφίες.

Μια γρήγορη εικόνα του Thanos που κρατά ένα μακρύ σπαθί και περπατά σε ένα στενάκι της Νέας Υόρκης.

Το επόμενο πλάνο μας δείχνει μία σκοτεινή φιγούρα που φορά κουκούλα και έχει μάτια που λάμπουν. Σημαδεύει με ένα τόξο και ρίχνει το βέλος προς την κάμερα.


Γρήγορες εικόνες του κβαντικού πεδίου. Ο Scott Lang (χωρίς στολή) τρέχει σε ένα πάρκο και αποφεύγει εκρήξεις.

Πλάνο του διαστήματος. Ο Thor και η Valkyrie βρίσκονται σε ένα σκάφος των Kree. O Thor λέει: «Αν είναι ιστορίες είναι αληθινές, είσαι η τελευταία ελπίδα του σύμπαντος μας. Αν κάτι τέτοιο υπάρχει ακόμα.

Στην επόμενη σκηνή βλέπουμε έναν πιο μεγάλο σε ηλικία και Tony Stark να περπατά στο νέο αρχηγείο της SHIELD. Φορά ρούχα της οργάνωσης και κρατά μία πορτοκαλί βαλίτσα. Ο Bruce Banner τρέχει για να ξεφύγει από κάτι και μοιάζει τρομοκρατημένος.

Στη συνέχεια ο Ant–Man βγαίνει μέσα από μία δέσμη φωτός και προσγειώνεται σε ένα απομονωμένο μέρος. Βλέπουμε εικόνα μέσα από το κράνος του. Κοιτάει από τα αριστερα προς τα δεξία και λέει «Τι στην ευ…»

Η κάμερα εστιάζει στον Vormir και τα αστέρια του. Ο Rocket και η Nebula τροποποιούν όπλα στο εργαστήριο. Ο Rocket λέει «Πότε θα δοκιμάσουμε αυτό το κακό αγόρι;». Και οι δύο γελούν και χτυπούν τις γροθιές φιλικά.

Βλέπουμε για πρώτη φορά τον Iron Man με τη στολή του. Ο Hulk πέφτει από ψηλά και προσγειώνεται μπροστά του. Ο Thanos με πλήρη εξάρτηση χαμογελά. Ο Hulk γελά και αυτός.

Η επόμενη σκηνή είναι στην Ιαπωνία. Ο War Machine, η Nat και ο Steve Rogers (όλοι τους με στολές) είναι περικυκλωμένοι από τη Yakuza.

O Hawkeye (Ronin) περνά ανάμεσα τους και πλησιάζει τους Avengers. Η επόμενη σκηνή είναι στο ιερό. Ο Wong επικοινωνεί με την ψυχή του Dr. Strange.

Ένας εμφανώς μεγαλύτερος σε ηλικία και με γκρίζα μαλλιά, Tony Stark μαζι με τον Ant– Man βρίσκονται σε μία εκδοχή της Νέας Υόρκης που μοιάζει κατεστραμμένη.

Βλέπουμε τη Captain Marvel να αιωρείται με τις γροθιές της να φλέγονται και τα μάτια της να λάμπουν.

Η μικρή Gamora ουρλιάζει στον Thanos.

O Loki και ο Thor παλεύουν με τους Chitauri.

O Tony δίνει μια καινούργια ασπίδα στον Steve Rogers στην αίθουσα του θρόνου της Wakanda.

O Tony ανοίγει την πορτοκαλί βαλίτσα και Ant Man του δίνει ένα φωτεινό βραχιόλι. «Πως είναι δυνατόν;» λέει ο Tony.

Ο Iron Man και ο Ant Man τρέχουν μέσα στο κβαντικό πεδίο και ξαφνικά βρίσκονται μέσα στη μάχη της Νέας Υόρκης το 2012.

Στην τελευταία σκηνή πριν την αποκάλυψη του τίτλου ένα από τα πετράδια της αιωνιότητας εξαφανίζεται από το κατεστραμμένο γάντι του Thanos. O τιτάνας σηκώνεται και βάζει την πανοπλία του. Στο πρόσωπο του εμφανίζεται ένα τρελό χαμόγελο.

Αποκάλυψη τίτλου:

Avengers: Annihilation

Αμέσως μετά: Ο Hulk προπονείται στις νέες εγκαταστάσεις της SHIELD με την Black Widow και τον Steve. O Steve ρωτάει γιατί προπονείται τόσο έντονα. O Hulk απαντά με την κανονική φωνή του Bruce Banner: «Η ρεβάνς μου είναι κοντά, το νιώθω.

via