Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

ΛΕΒΕΝΤΗΣ: O AΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ!

«Κατάρα που κυβερνά η Αριστερά σε μια τέτοια περίοδο για τα εθνικά θέματα, οι Αριστεροί ούτε σε Θεό, ούτε σε πατρίδα πιστεύουν»

Την άποψη ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης έκανε το χατήρι του Πάνου Καμμένου με τη δήλωσή του «εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα, θα την ισοπεδώσουμε!» διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Κακώς δέχθηκε ο Αποστολάκης να πει αυτή τη φράση. Δεν γίνονται παιχνίδια με αυτά τα θέματα. Οι στρατιωτικοί πρέπει να απέχουν της πολιτικής» συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης.

Ο Βασίλης Λεβέντης στον ΣΚΑΪ

Ο Βασίλης Λεβέντης στον ΣΚΑΪ

GOTSIKA

Μιλώντας για τον υπουργό Άμυνας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι «ο Καμμένος πρέπει να πάρει την απόφασή του. Όσο κάθεται με τον Τσίπρα είναι συνένοχος. Προδίδει ο Τσιπρας, αναγκαστικά το ίδιο κάνει και ο Καμμένος αφού τον στηρίζει».

Στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με τη Φώφη Γεννηματά ο Βασίλης Λεβέντης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ είπε ότι «η Γεννηματά έχει τα απομεινάρια των σκανδάλων και της φαυλότητας».

Ερωτηθείς για τον χρόνο των εκλογών απάντησε ότι «ο έχει δίλημμα μετά τις 16 Ιανουαρίου ο Τσίπρας ή διαλύει τη Βουλή και πετάει το μπαλάκι στον Μητσοτάκη ή ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και παίρνει τη ρετσινιά του προδότη».

Παράλληλα τόνισε ότι «αν περάσει το Σκοπιανό με δύο αποστάτες, δύο από το Ποτάμι κτλ. στη συνείδηση του λαού θα είναι παράνομη πράξη και το λέω και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην το υπογράψει γιατί καθίσταται συνένοχος».

Σύμφωνα, τέλος, με τον κ. Λεβέντη ήταν «κατάρα που κυβέρνα η αριστερά σε μια τέτοια περίοδο που συζητάμε αυτό το κρίσιμο θέμα. Οι αριστεροί ούτε Θεό ούτε πατρίδα πιστεύουν».

via

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version