Οι ΑΘΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ που τοποθετεί ο πρωθυπουργός καταστρέφουν συστηματικά το ΜΕΛΛΟΝ της χώρας.

Οι  ΑΘΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ που τοποθετεί ο πρωθυπουργός καταστρέφουν συστηματικά το ΜΕΛΛΟΝ της χώρας.

Το διάβασα στον ΣΩΤΗΡΑ της 1ης Μαρτίου 2017 τεύχος 2150 και έφριξα.

Σας το μεταφέρω, αγαπητοί αναγνώστες, όχι μόνον για να φρίξετε κι εσείς, αλλά για να έχετε τη δυνατότητα, ιδιαίτερα οι γονείς με παιδιά στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ και να ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ γιατί το κακό παράγινε και οι ΑΘΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ που εν ψυχρώ τοποθετεί ο πρωθυπουργός καταστρέφουν συστηματικά ό,τι υπάρχει ακόμη όρθιο στο υπουργείο από το οποίο εξαρτάται το ΜΕΛΛΟΝ της χώρας, γιατί τα παιδιά είναι το Μέλλον…

Μετά λοιπόν τον Μπαλτά που ήταν ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και άλλες…ηλιθιότητες άρον άρον τον άλλαξε.

Διάδοχος ο ΦΙΛΗΣ με την μοναδικότητα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι Υπουργός Παιδείας ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ, αν είναι δυνατόν κι όμως και αυτό το…πληρώσαμε. Και σήμερα ο παχυμύσταξ κ.Γιαβρόγλου ο οποίος με συνεχείς συνεντεύξεις, δηλώσεις και αναφορές επιχειρεί να παρουσιάσει ως άνευ περιεχομένου τις αντιδράσεις για την περίφημη θεματική εβδομάδα «Σώμα και Ταυτότητα» στα Γυμνάσια της χώρας.

Δεν κατάλαβε ή τον παραπλανούν; Διερωτάται ο ΣΩΤΗΡΑΣ στις Απόψεις και Κρίσεις του ο κύριος Υπουργός.

Διότι, γράφει, κατά τον κ.Υπουργό ο τρίτος άξονας της θεματικής εβδομάδας με τον τίτλο «Έμφυλες Ταυτότητες» που προκάλεσε τις αντιδράσεις, αναφέρεται απλώς στις σχέσεις των δυο φύλων και αποσκοπεί στην ενημέρωση των παιδιών για τους κινδύνους που διατρέχουν στις πολυήμερες εκδρομές οι οποίες όπως είπε συχνά συνοδεύονται από αρκετές ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

Όμως στο διαδίκτυο σε ερωτηματολόγιο που δόθηκε σε παιδιά ηλικίας13-18 ετών στην Αγγλία πάνω στο τί σημαίνει π.χ. «Βιολογικό και κοινωνικό φύλο, αριθμούντο 23 είδη κοινωνικού φύλου για να επιλέξουν τί νομίζουν ότι είναι.

Ιδού μερικά: αγόρι, κορίτσι, αγοροκόριτσο, τρανς αγόρι, τρανς κορίτσι, ρευστό φύλο, άφυλο, δίφυλο, μη δυαδικό, ημιαγόρι, ημικορίτσι, αλλόκοτο φύλο, μη φύλο, τρίφυλο, πάνφυλο, ανάμεσα αγόρι και κορίτσι, ερμαφρόδιτο, αβέβαιο, ανέκφραστο…

Πανηγυρίζουν οι ομάδες των ΛΟΑΤ (Λεσβιακών, Ομοφυλόφιλων, Αμφισεξουαλικών και Τρανσεξουαλικών ατόμων) ενθουσιασμένες από την εγκύκλιο του Υπουργείου και πιστεύουμε ότι θα στεναχωρηθεί ο κ.Υπουργός και θα καταλάβει ή αν τον έχουν εξαπατήσει με το προκάλυμμα της Διατροφής, των εθισμών και των τάχα Σχέσεων των δύο φύλων…ή ότι δεν έχει επαρκώς σταθμίσει πού στο τέλος θα οδηγήσει την Παιδεία η κερκόπορτα που άνοιξε στα Σχολεία με την θεματική εβδομάδα.

Και μόνο το γεγονός ότι οφορέας που σχεδίασε το όλο πρόγραμμα είναι η ΜΚΟ με τον τίτλο «Αντιγόνη» ήτοι «Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία» αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πού στοχεύει το εγχείρημα.

Οι δε διασυνδέσεις της «Αντιγόνης» με τους ΛΟΑΤ φανερώνουν τον  προσανατολισμό της.

Ποιός τις χρηματοδοτεί άραγε;

Και τί σημαίνει το «διευκρινιστικό έγγραφο» στην Ιερά Σύνοδο, γιατί το έστειλε το Υπουργείο και εκείνη το κοινοποίησε στις Μητροπόλεις;

Για να την παραπλανήσει;

Να της κλείσει το στόμα;

Να φιμώσει και τους άλλους επισκόπους;

Τί είδους συμπαιγνίες τέλος πάντων έχουν σχεδιασθεί και εξυφαίνονται μ’ αυτές τις κινήσεις;

Και μέχρι πότε οι φύλακες θα υπνώττουν ύπνο θανατηφόρο;

Διερωτάται ο ΣΩΤΗΡ…

Δυστυχώς, λέμε εμείς, το «έχουν γνώση οι φύλακες» μας το είπαν κι άλλοι…

Πλην όμως, όχι μόνο δεν έχουν γνώση αλλά επιμένουν να πετάν τα άγια τοις κυσί…

Γιατί σκυλιά είναι οι ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ…

Και όπως το ΈΓΡΑΨΕ επιτέλους κι ο επίσκοπος ΚΟΣΜΑΣ της Αιτωλοακαρνανίας ο Παπισμός είναι ΑΙΡΕΣΙΣ, ο Προτεσταντισμός είναι αίρεση και ο Οικουμενισμός είναι ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ, η ΑΙΡΕΣΗ των ΑΙΡΕΣΕΩΝ!!!

Related posts

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr