Εν θερμώ: Τί έκανες κύριε Σκουρλέτη για τις υπέρογκες χρεώσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ;

Εν θερμώ: Τί έκανες κύριε Σκουρλέτη για τις υπέρογκες χρεώσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ;

«Η Κυβέρνηση πρέπει να αντιταχθεί στον επιχειρούμενο κανιβαλισμό της ΔΕΗ».

Η επικεφαλίδα του άρθρου του νυν Υπουργού Εσωτερικών και πρώην Ενέργειας κυρίου Πάνου Σκουρλέτη στην Εφημερίδα των Συντακτών που το αναγγέλει στην πρώτη σελίδα με την φωτογραφία του ενώ η μισή σελίδα (πρώτη) αφιερώνεται στον κ.Τσίπρα που δηλώνει ότι ξεκαθάρισε στους εταίρους «Εργασιακό Μεσαίωνα εγώ δεν ψηφίζω».

Το τί θα ψηφίσει στα…τέσσερα θα το μάθουμε εν καιρώ τω δέοντι καθόσον και η 5η Δεκεμβρίου και η 20η Μαρτίου και ο Απρίλιος και ο Μάιος δεν προβλέπεται να κλείσει η αξιολόγηση και ίσως το καλοκαίρι που είναι παχειές οι..μύγες και ο κοσμάκης βρίσκει παρηγοριά στις θάλασσες και τα μυαλά κουρκουτιάζουν από τον καύσωνα στις δροσερές Βρυξέλλες θα την «κάτσει» τη βάρκα ΕΚΤΟΣ κι αποφασίσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τα βροντήξει και να πάει στο…καλό γιατί η πρώτη και δεύτερη αριστεροδεξιά παρένθεση κατέστρεψε τα πάντα όπως και τη ΔΕΗ κύριε Σκουρλέτη.

Η αξία της το 2014 υπολογίζονταν σε 3 δισεκατομμύρια.

Σήμερα γύρω στα 600 εκατομμύρια και αν.

Ήσουν υπουργός κύριε «Πακιστανέ» και το μόνο που έκανες στη ΔΕΗ ήταν να την απαξιώνεις συνεχώς και διαρκώς και την κατήντησες ένα ερείπιο!!!

Το κίνημα «Δεν πληρώνω» που γιγαντώθηκε εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τα ληξιπρόθεσμα χρέη που κοντεύουν τα 3 δις και παρά τις ρυθμίσεις ο κοσμάκης δεν πληρώνει ακόμη και αν έχει…

Τί έκανες κύριε Σκουρλέτη για τις υπέρογκες χρεώσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ;

ΤΑ μισά από όσα πληρώνουμε είναι φόροι, τέλος υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ένα χαράτσι…κοινής ωφέλειας που το πληρώνουμε για να κάνει κοινωνική πολιτική το κράτος στα νησιά και να δίνει φτηνό ρεύμα  εκεί.

Τον ένα χρόνο και πλέον που έμεινε στο Υπουργείο Ενέργειας διέλυσε τη ΔΕΗ με τις δήθεν αριστερές εμμονές του, με τις εγκληματικές αποφάσεις του για τις δημοπρασίες ρεύματος και με μια ανηλεή αντιπαράθεση με τη διοίκηση της ΔΕΗ, η οποία είναι διορισμένη από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι από τον Σκουρλέτη.

Και τί κάνει σήμερα;

Εμφανίζεται ως ακραιφνής αριστερός και το «παίζει» ΑΝΤΑΡΤΗΣ ποιός; ΑΥΤΟΣ που ευθύνεται μαζί με όλους τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΟΥΣ για τη διάλυση της σπουδαιότερης επιχείρησης της χώρας.

Τέρμα τα κροκοδείλια δάκρυα κυριε Σκουρλέτη!!!

Τέρμα οι τζάμπα μαγκιές!!!

Ρίξτε την Κυβέρνηση μαζί με τους βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας ή τέλος πάντων ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ και άντε στο σπίτι σας.

Μη συνεχίζετε να ευτελίζεστε και να υπογράφετε στα τέσσερα ΕΝΩ διαφωνείτε και ελέγχεστε από την αριστερά σας συνείδηση.

Αποδείξτε ότι ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ σε ορισμένους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

Αποτινάξτε από πάνω σας την ρετσινιά του ψεύτη, του παραμυθά, του άλλα λέμε κι άλλα κάνουμε, του Αρχηγού σας που σας καταδολίευσε και σας «πούλησε» μαζί με τα αριστερά όνειρά σας που «έπεσαν» βαρειά τραυματισμένα σαν σπασμένα τριαντάφυλλα στο δρόμο πεταμένα όπως λέει και ο λαϊκός ποιητής και όχι εκείνος που διαλαλούσε το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΚΟ τούτο το κόμμα είναι δικό μας…

Ποιό κόμμα όμως;

Related posts

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr