ΕΝ ΘΕΡΜΩ: Δεν είναι πρέπον, δεν είναι ανεκτόν να μας κοροϊδεύει ο Τσίπρας!!

ΕΝ ΘΕΡΜΩ: Δεν είναι πρέπον, δεν είναι ανεκτόν να μας κοροϊδεύει ο Τσίπρας!!

Γράφει ο Ηλίας γεωργιάδης

Απύλωτο το στόμα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλη και Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου.

Με την άνεση του πακτωλού χρημάτων που του παρέχει η θέση του, δεν χάνει ευκαιρία, ούτε αφήνει έστω και μια ημέρα ΧΩΡΙΣ να κάνει ανούσιες τις περισσότερες φορές δηλώσεις στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο, άλλοτε υποδεικνύοντας στον ΣΥΡΙΖΑ πώς θα πρέπει να κυβερνά, κυρίως όμως για να…τουιτάρει τον Άδωνι καθόσον πολύ καλά γνωρίζει να χτυπά τα δένδρα που φέρουν καρπόν πολύ.

Σήμερα φιλοξενείται στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ για να μας πει ότι «“Η κυβέρνηση χρειάζεται νέα πρόσωπα για να τρέξει περισσότερο τώρα που ανοίγεται η προοπτική να ξεφύγουμε από την επιτροπεία” λέει ο Δ. Παπαδημούλης (εφημερίδα Ειδήσεις), προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι έρχεται ανασχηματισμός ή καλύτερα στοχευμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα μετά το τέλος της διαπραγμάτευσης για την αξιολόγηση. Πέρα από το γεγονός ότι ο Δ. Παπαδημούλης ξέρει σκέψεις και καταστάσεις στην κυβέρνηση, εκφράζει και μια πραγματική αγωνία. Η κυβέρνηση έχει πολύ δρόμο σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βλέπει άλλο δρόμο για την κυβέρνηση της Αριστεράς από τη δρομολόγηση των μεταρρυθμίσεων και την εμπροσθοβαρή εφαρμογή του προγράμματος, ώστε να είναι αυτή η κυβέρνηση που θα βάλει την σφραγίδα της στην έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια.

Όνειρα θερινής νυκτός από τον….κολγκέιτ με γκαρντόλ Συριζαίο που μόνο ο Άδωνις γνωρίζει να τον περιποιείται δεόντως και πρεπόντως, κυρίως, όταν από την σιγουριά των Βρυξελλών και του Στρασβούργου μας…νουθετεί και αμετανόητος και αυτός, όπως τα συντρόφια του ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ την καταστροφή της χώρας εφόσον το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ΕΞΟΥΣΙΑ και οι καρέκλες της.

Έφθασαν οι ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ αθεόφοβοι με αναστάσιμες λαμπάδες και αλληλοασπάζονται μετά το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ οι ΑΘΕΟΙ, γιατί –δυστυχώς- ΔΕΝ βρέθηκε ένας ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΜΕΔΙΟΛΑΝΩΝ να τους εξωπετάξει από τους Ιερούς Ναούς που βεβηλώνουν με την παρουσία τους όπως τότε ο Επίσκοπος του Μιλάνου απαγόρευσε την είσοδο στον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟ τον Α’ για τη σφαγή των 7000 Θεσσαλονικέων.

Τον έδιωξε και μετανοήσας, γονατιστός ζήτησε συγνώμη και σύρθηκε στον επίσκοπο και έκτοτε δεν εισήρχετο στους Ναούς με το άλογο όπως τότε συνήθιζαν οι Αυτοκράτορες.

Δεν είναι πρέπον, δεν είναι ανεκτόν να μας κοροϊδεύει ο Τσίπρας με την Μπαζιάνα όντας ΑΘΕΟΙ όντας ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΟΙ έχοντας ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ ΤΕΚΝΑ –με γεια τους με χαρά τους αφού ετσι έχουν αποφασίσει- να παρίστανται στην Αναστάσιμη ακολουθία και να αλληλοασπάζονται μετά το Χριστός Ανέστη όπως οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί…

Δίπλα τους και ο Υπουργός Παιδείας άλλος ΑΘΕΟΣ αλλά και η βουλευτίνα που έβγαλε τη χολή της κατά του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Σταματώ γιατί πληροφορήθηκα το τραγικό δυστύχημα στο ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ο Θεός να αναπαύσει τους τέσσερις αξιωματικούς (ένας υποστράτηγος ένας συνταγματάρχης, ένας ταγματάρχης αεροπορίας στρατού και ένας υπολοχαγός) και να παρηγορήσει τους συγγενείς τους.

Εθνική τραγωδία η πτώση του ελικοπτέρου και τριήμερο εθνικό πένθος στις ένοπλες δυνάμεις μας.

Related posts

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr