ΕΡΕΥΝΑ: ΑΥΤΑ ΤΑ 8 ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΝΕΦΡΑ !!

ΕΡΕΥΝΑ: ΑΥΤΑ ΤΑ 8 ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΝΕΦΡΑ !!

Είναι εύλογο, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, ιδιαίτερα για τους γηραιότερους να επισκέπτονται το γιατρό η ακόμα και το φαρμακοποιό τους για τη χορήγηση ορισμένων φαρμάκων.
Επίσης συχνό φαινόμενο είναι η χρήση ορισμένων φαρμάκων χωρίς συνταγή γιατρού για ημικρανίες ή άλλες περιπτώσεις πόνου, χωρίς να γνωρίζει ο μέσος καταναλωτής και χρήστης, ότι τα συγκεκριμένα φάρμακα είναι πάρα πολύ βλαβερά, κυρίως στα νεφρά του ανθρώπου και έχουν οδυνηρές συνέπειες.
Η χρησιμοποίηση ορισμένων φαρμάκων για μικρές ενοχλήσεις, μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά επικίνδυνο.

Και αυτό γιατί, τα συγκεκριμένα φάρμακα έχουν μικρή επίδραση , και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα υγείας προσωρινά, ενώ την ίδια στιγμή καταστρέφουν τα νεφρά και προκαλούν σωρεία άλλων προβλημάτων.

Έτσι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ξεχάσεις τα φάρμακα που θα σας δείξουμε στη συνέχεια και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα σας με φυσικά συστατικά που είναι απολύτως ασφαλή.

Πολλές και διάφορες έρευνες που έχουμε αναφέρει στο σύντομο παρελθόν, δηλώνουν την απίστευτα θαυματουργή χρήση διάφορων βοτάνων που είναι πάρα πολύ χρήσιμα, ακόμα και σε θεραπείες κατά του καρκίνου.
Σε αντίθεση με τα βότανα και άλλα φυσικά φάρμακα, η επίδραση των φαρμάκων εμποδίζει τη σωστή χρήση των νεφρών που προκαλεί συσσώρευση τοξινών στο αίμα και στους ιστούς και θέτουν σε κίνδυνο μεγάλο την υγεία σας.
Αν αυτό συμβεί ΤΟΤΕ θα χρειαστείτε την επίπονη και σκληρή χρήση διαφόρων φαρμάκων που είναι πολύ ακριβά και ήδη θα έχει δημιουργηθεί πρόβλημα.


Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μια λίστα με φάρμακα που πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε καθημερινά με κάθε κόστος!!

  • Αναλγητικά: ακεταμινοφαίνη και μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα όπως η ιβουπροφαίνη και η ασπιρίνη.
  • Αντιβιοτικά: σουλφοναμίδες, σιπροφλοξασίνη, μεθικιλλίνη, βανκομυκίνη.
  • Αντιεπιληπτικά: φαινυτοΐνη, τριμεθαδιόνη
  • Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα: coloquina, infliximab, υδροξυχλωροκίνη.
  • Φάρμακα για υψηλή αρτηριακή πίεση: καπτοπρίλη.
  • Αντιϊκά: ινδιναβίρη, τενοφοβίρη, ακυκλοβίρη.

Σας συνιστούμε να αποφύγετε αυτά τα φάρμακα, και αντ ‘αυτού, όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος χρήσης τους να επικεντρωθείτε σε φυσικές θεραπείες που είναι ασφαλέστερες και σίγουρα πιο αποτελεσματικές.

Εδώ σας παρουσιάζουμε και ένα προηγούμενο άρθρο μας για φάρμακα που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά ενώ διεθνή ιατρικά συνέδρια συνιστούν προσοχή.

ΕΡΕΥΝΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ!!

 

Related posts

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr