ΕΡΕΥΝΑ: ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ!

ΕΡΕΥΝΑ: ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ!

Νέα έρευνα απέδειξε ότι μια χούφτα απο καρύδια καθημερινά σε προστατεύει άμεσα απο διάφορες καρδιακές παθήσεις.

Η καθημερινή ακόμα χρήση σύμφωνα με την έρευνα υπόσχεται μόνιμη προστασία. Οι ερευνητές συσχέτισαν ακόμα τη μεγάλη βελτίωση στα επίπεδα της χοληστερίνης και την ευλυγισία στα αιμοφόρα αγγεία που είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή ροή του αίματος μετά από 4 ώρες αφότου άνθρωποι έφαγαν καρύδια η λάδι από καρύδια.
Πρέπει όλοι να ενσωματώσουμε τα καρύδια στη δίαιτα και διατροφή μας διότι η τακτική κατανάλωση προστατεύει από πολλές μορφές καρδιαγγειακής νόσου.

Ο Δρ. Penny Kris Etherton καθηγητής διατροφής στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Και μόλις μια χούφτα καρύδια η λάδι από αυτά για 4 μέρες την εβδομάδα μπορούν να μειώσουν το κίνδυνο προβλημάτων στη καρδιά σας”.

Αυτή η μελέτη είναι η πρώτη στο είδος της που στην ουσία σκιαγραφεί ενεργά τα συστατικά στα καρύδια που παρέχουν τα μεγαλύτερα οφέλη για την υγεία.

Άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

 

  • Οι Ρωμαίοι πίστευαν ότι τα καρύδια ήταν ένα φάρμακο για τη βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων, αφού αύξανε σημαντικά τη διάθεση στα παντρεμένα ζευγάρια.
  • Τα καρύδια επίσης βοηθούν στη χαλάρωση, τη πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ και τη προστασία του καρκίνου του μαστού καθώς και του προστάτη.
  • Στην Αρχαία Ελλάδα και στη μεσαιωνική Αγγλία οι γιατροί συνήθιζαν να χρησιμοποιούν καρύδια για να γιατρέψουν τις νόσους του νου και το πονοκέφαλο, καθώς πίστευαν πώς αφού το σχήμα των καρυδιών μοιάζει με τον εγκέφαλο, θα τον βοηθάει.
  • Οι Καλιφόρνια παράγει το 60% των καρυδιών σε ολόκληρο το κόσμο.Περισσότερο από 303,000 τόνους το χρόνο!
  • Το κακό των καρυδιών ωστόσο είναι ότι περιέχουν πάρα πολλές θερμίδες, περίπου 650 οι 2 χούφτες.

Όσον αφορά το λάδι, σύμφωνα με την έρευνα,χρειάζεται 3 κουταλιές που είναι περίπου 51γραμ. Και μέσα σε 4 ώρες είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και επωφελή για τα ενδοθηλιακά κύτταρα- τα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ευελιξία τους.

Τα οφέλη των φυσικών τροφίμων που ανακαλύπτουμε είναι άκρως συναρπαστικά ειδικά όταν έρχονται σε αντιδιαστολή με έρευνες παλαιότερων χρόνων που ισχυριζόταν ότι τα καρύδια ήταν Ναρκωτικά, κυρίως για τις επιπτώσεις τους στην Αμερική σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Ναρκωτικών (FDA).

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον παρακαλούμε κοινοποιήστε σε φίλους και γνωστούς

Στηρίζετε τη προσπάθεια για δωρεάν και πραγματική ενημέρωση!

Related posts

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr