ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ!!

ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ!!

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός μέχρι και τα τέλη Ιουλίου;

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει την εκτίμησή του, για την άνοδο της θερμοκρασίας και μια πιθανή νέα αλλαγή του καιρού μετά τις 27 Ιουλίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στη σελίδα του στο Facebook για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και το τέλος του Ιουλίου.

Σε τροχιά καλοκαιρίας και σταδιακής ανόδου της θερμοκρασίας η χώρα τις επόμενες ημέρες! Πιθανή μεταβολη του καιρού προς τα τέλη του μήνα!

(Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου για τα συγκινητικά μηνύματά σας…)

Με ηλιοφάνεια ένα σχετικά δυνατό μελτεμάκι (6 και πρόσκαιρα 7 Μποφόρ) στο Αιγαίο θα κυλήσει το υπόλοιπο της εβδομάδας και τη θερμοκρασία να επανέρχεται σταδιακά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. (Ρίξτε μια ματιά στην πορεία της θερμοκρασίας). Προς τα τέλη μάλιστα της εβδομάδας που διανύουμε και κυρίως προς της αρχές της επόμενης ο υδράργυρος θα πρέπει να σημειώσει περαιτέρω άνοδο αγγίζοντας ή και ξεπερνώντας τοπικά, κυρίως στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές, και τους 36 βαθμούς Κελσίου!

Μετά τις 27 Ιουλίου όμως υπάρχει πιθανότητα για αλλαγή του καιρού σε πιο άστατο στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια αλλά θα υπάρξει φυσικά έγκαιρη ενημέρωση στην περίπτωση που επικρατήσει το παραπάνω σενάριο.

Έτσι λοιπόν οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει στη σελίδα μου στο Facebook:

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/

Για να μην χάνετε τον…καιρό σας!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Related posts

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr