16Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

16Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 η 16η Γιορτή τσίπουρου Τερπνής στο χώρο μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας Θεσσαλονίκης στην πλατεία Μικρασιατικού & θρακικού Ελληνισμού.
Για μία ακόμη χρονιά ο καιρός ήταν σύμμαχός μας και ο χώρος κατακλύστηκε από τερπνιώτες και φίλους που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το φημισμένο πλέον τσίπουρο Τερπνής που το συνόδευαν παραδοσιακοί τερπνιώτικοι ουζομεζέδες και σουβλάκια.
Για μία ακόμη χρονιά η οργάνωση ήταν άψογη και η εθελοντική προσφορά των συμπατριωτών μας υπήρξε καθοριστική.


Τα χορευτικά τμήματα του ΚΑΠΗ της Δ΄ Κοινότητας, της χορευτικής εθελοντικής Ομάδας της Δ΄ Κοινότητας και του Συλλόγου μας, προσέφεραν μία υπέροχη παραδοσιακή χορευτική παράσταση και δίκαια καταχειροκροτήθηκαν.
Τα παραδοσιακά νταούλια και ζουρνάδες σε συνδυασμό με το τσίπουρο ανέβασαν το κέφι στα ύψη και το γλέντι και κράτησε ως αργά το απόγευμα.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Τσελεπής ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και όλους όσους κατέκλυσαν το χώρο. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Τσιαπακίδης, υπό την Αιγίδα της οποίας τελούσε η εκδήλωση.

Το Δ.Σ του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Τους χορηγούς της εκδήλωσης και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Κώστα Τσιαπακίδη, το Γυράδικο Τούμπας, τις γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης για την παρασκευή των φαγητών και πάνω απ΄ όλους τους παραγωγούς τσίπουρου Τερπνής για τη μεγάλη τους προσφορά σε τσίπουρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Κώστας Γκιουλέκας, ο π. Γ. Γραμματέας του υπουργείου Συγκοινωνιών κ. Στράτος Σιμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Τερπνής κ. Σάκης Μιχαλάκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Σαμαράς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών κ. Τούλα Μουτσίδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανδρακιωτών κ. Γιάννης Κερατίδης, η Πρόεδρος κ. Έφη Δούκα και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονιμιωτών, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Πνεύματος κ. Στέλλα Μέλκου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σησαμιωτών κ. Κώστας Νέστορας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης κ. Παναγιώτης Μαλούδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Θεσσαλονίκης κ. Αναστασία Γιοβάνη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σιδιροκαστρινών κ. Βασιλική Σπάση – Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σιτοχωριτών κ. Δημήτρης Βακαλούδης και πλήθος κόσμου.

 

Related posts

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr