ΚΥΡΙΕ ΜΕΓΚΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ;;

ΚΥΡΙΕ ΜΕΓΚΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ;;

Να πω ένα μπράβο στην ηλεκτρονική αγορά που μας προσέφερε το Επιμελητήριο και μάλιστα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στις Σερραϊκές Επιχειρήσεις , καθώς μέλη του έχουν πιά τη δυνατότητα προβολής και πώλησης προϊόντων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το Επιμελητήριο Σερρών όπως μας ενημέρωσε δημιούργησε το e-Mail Σερρών (www.agoraserres.gr) και στηρίζει δυναμικά τις επιχειρήσεις που πουλάνε Προϊόντα και Εμπορεύματα Λιανικής ή Χονδρικής και παρέχουν Υπηρεσίες.

Μπαίνοντας όμως εγώ στην Ηλεκτρονική υπηρεσία www.artamarket.gr , που όπως λέγαμε παρέχει τη δυνατότητα προβολής μέσω του Διαδικτύου προϊόντων και επιχειρήσεων , μπήκα και στους Γενικούς όρους.

Εκεί λοιπόν μας λέει η σελίδα πως πριν πλοηγηθείτε στις ιστοσελίδες και στο περιεχόμενο του ιστοτόπου αυτού θα πρέπει να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση της Ηλεκτρονικής Αγοράς Προϊόντων www.artamarket.gr . Και συνεχίζει «Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η χρήση και η περιήγηση σας στον ιστότοπο αυτό συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Ο διαχειριστής της υπηρεσίας www.artamarket.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις για τη διενέργεια συναλλαγών μέσω αυτής, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τα συναλλακτικά ήθη.

Τι έγινε ρε παιδιά;

Αντιγράψαμε το Επιμελητήριο Άρτας που έχει την ίδια ακριβώς ιστοσελίδα και τους ίδιους όρους;

Και αλήθεια, πότε πλήρωσε και έκανε η Ανεσερ αυτή την εφαρμογή όπως λέτε στην ταμπελίτσα;

Για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα σας παρακαλώ!

Κύριε Μέγκλα και κύριε Καλογερούδη έχετε το λόγο.

Και σας παρακαλώ να είναι …πιστευτός!

 

Related posts

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr