Στάση εργασίας από τους καθηγητές

Στάση εργασίας από τους καθηγητές

Τη Δευτέρα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών στις 11:00 π.μ. θα γίνει 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ τις 3 πρωινές ώρες (από 8.00 π.μ. έως 11.00 π.μ.).

Η 3ωρη στάση εργασίας συμπληρώνει την 3ωρη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ για την ίδια μέρα και με αυτόν τον τρόπο ο κλάδος πραγματοποιεί 24ωρη απεργία διαμαρτυρόμενος για την ψήφιση των προαπαιτούμενων για την 3η αξιολόγηση.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών.

Το πολυνομοσχέδιο στα πλαίσια της 3ης αξιολόγησης, μεταξύ άλλων περιέχει διατάξεις, όπως την υποχρεωτική παραμονή των εκπαιδευτικών επί 30 ώρες τη βδομάδα στα σχολεία, τα νέα κριτήρια καταργήσεων-συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων, τον περιορισμό κήρυξης απεργίας καθώς και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Επίσης αναμένονται νομοθετικές πρωτοβουλίες για τη γενική αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων, με την οποία είναι κατηγορηματικά αντίθετοι, καθώς και τις ενοποιήσεις ειδικοτήτων και την αξιολόγηση των στελεχών εκπαίδευσης.

Από που κι ως που τώρα στο υπουργείο έχει γινει αξιολόγηση σε ποσοστό πάνω από 80% δεν το ξέρει κανείς!

Αλλά όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει ο υπουργός

Ή κάνω λάθος;

Related posts

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr