ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ: “ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ”

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ: “ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ”

Επίθεση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε όσους εκφράστηκαν αρνητικά για τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο.

«Αυτοί που εκχώρησαν τη δημοκρατική κυριαρχία. Αυτοί που τρέχουν σε δεξιώσεις και κορδώνονται την ώρα που ο κόσμος πεινάει. Αυτοί που βγάζουν λεφτά απ´ το προσφυγικό και βιοπορίζονται παριστάνοντας τους υπερασπιστές δικαιωμάτων, αλλά δεν έχουν υπερασπιστεί ποτέ τίποτε με κόστος. Αυτοί όλοι, οι τζάμπα “αριστεροί“, να μην πιάνουν στο στόμα τους ούτε την Αριστερά ούτε τους δημοκρατικούς αγώνες ούτε το Μίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε ούτε για Αριστερά ούτε για Δημοκρατία οι κρατικοδίαιτοι βολεμένοι ψευτο-επαναστάτες», πρόσθεσε.

 

Ο χρήστης Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou είναι στην πόλη Ρέικιαβικ.
Χθες στις 1:44 μ.μ.
Οι τζάμπα “αριστεροί”

Το τι είναι ο καθένας μας το δείχνουν οι πράξεις του.
Κι όχι οι δηλώσεις του, από τη βολή της εξουσίας.
Τα πραγματικά ΟΧΙ και οι αντιστάσεις του.

Κι όχι η τζάμπα μαγκιά στην πλάτη μας.
Αριστερός είναι αυτός που μάχεται, αγωνίζεται, θυσιάζεται για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των άλλων, των πολλών, των πιο αδύναμων. Αυτός που θυσιάζει τα δικά του κεκτημένα για να υπερασπιστεί αρχές.

Οι κρατικοδίαιτοι βολεμένοι ψευτο-επαναστάτες, που στη ζωή τους δεν πλήρωσαν το τίμημα καμμιάς θυσίας, που δεν έκαναν καμμία ρήξη άνευ ανταλλάγματος κ που βυσσοδομούν εκ του ασφαλούς με τα λεφτά του συστήματος, δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε ούτε για Αριστερά ούτε για Δημοκρατία.
Aυτοί που παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές κι αυτοί που τους διευκολύνουν, δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε ούτε για Αριστερά ούτε για Δημοκρατία.

Αυτοί που έχουν χαρίσει τις οφειλές της Γερμανίας για τα εγκλήματα των Ναζί.
Αυτοί που εκχώρησαν τη δημοκρατική κυριαρχία.

Αυτοί που τρέχουν σε δεξιώσεις και κορδώνονται την ώρα που ο κόσμος πεινάει.
Αυτοί που βγάζουν λεφτά απ´το προσφυγικό και βιοπορίζονται παριστάνοντας τους υπερασπιστές δικαιωμάτων, αλλά δεν έχουν υπερασπιστεί ποτέ τίποτε με κόστος.

Αυτοί όλοι, οι τζάμπα “αριστεροί”, να μην πιάνουν στο στόμα τους ούτε την Αριστερά ούτε τους δημοκρατικούς αγώνες ούτε το Μίκη.
Τον Μίκη, το Γιώργο Κασιμάτη, τους εκατοντάδες χιλιάδες απλούς πολίτες που γέμισαν ξανά τους δρόμους της Αθήνας και το Σύνταγμα, θα τους υπερασπιστούμε όσοι αντέχουμε το κόστος και καταλαβαίνουμε την αξία των πράξεων κ των γεγονότων.

Κι είμαστε πολλοί.
Και θα το καταγράψει η Ιστορία.

Ρέικιαβικ
Πόλη · Ισλανδία
1.362.079 άτομα κοινοποίησαν την παρουσία τους εδώ

via

Related posts

Read previous post:
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ 6 ΛΕΠΤΩΝ

Ο Πλάτων ήταν ένας από τους πρώτους και μεγαλύτερους φιλόσοφους στον κόσμο. Ήταν ο πιο γνωστός μαθητής του Σωκράτη και...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr