ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Για επικίνδυνη συμπεριφορά στα εθνικά θέματα εγκαλεί τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από τον πρόεδρο του κόμματος να καταδικάσει τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Η σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δ. Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα.

Συγκεκριμένα ο Δ. Σταμάτης έφτασε να πει ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα. Η συγκεκριμένη δήλωση όμως δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις».

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Σκάι ανέφερε ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν παρά τον Αλ.. Τσίπρα όσον αφορά το περιεχόμενο του διαλόγου που είχαν οι δύο άνδρες για τους 8 Τούρκους Αξιωβματικούς.

via

Related posts

Read previous post:
ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΛΑΖΑΝΙΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

Τι χρειαζόμαστε: · 12 φύλλα λαζάνια εγώ έβαλα 500γρ. ριγκατόνι · 3 έγχρωμες πιπεριές – όχι πράσινη – εγώ έβαλα...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr