10 ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES

10 ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES

Τους 10 κορυφαίους Ελληνικούς προορισμούς που αξίζει να επισκεφτεί κανείς προτείνει το περιοδικό Forbes στους αναγνώστες του.

Από την πρώτη θέση δεν θα μπορούσε να λείπει η Αθήνα, «η πόλη όπου γεννήθηκε η δημοκρατία», σχολιάζει ο συντάκτης του άρθρου Antony Grant, ο οποίος προτείνει ως μέρη επίσκεψης την Ακρόπολη, την αρχαία αγορά, το Μουσείο της Ακρόπολης και βόλτα στα πιο γραφικό σοκάκια της πρωτεύουσας: Μοναστηράκι και Πλάκα, αλλά και το Κολωνάκι.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η λίμνη Βουλιαγμένης, που βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Αθήνα και ακολουθεί η Θεσσαλονίκη, με ιδιαίτερη αναφορά στις ομορφιές και την ιστορία της πόλης.

Τέταρτος προορισμός είναι η Μήλος, η οποία εκτός από την Αφροδίτη της Μήλου, είναι γνωστή και ως προορισμός για ταξίδια του μέλιτος. Ακολουθεί η Πάρος, η Κρήτη, την οποία ο αρθρογράφος χωρίζει σε δύο κατηγορίες, νότια και βόρεια και 8η βρίσκεται η Κάρπαθος, το πιο τουριστικό νησί των Δωδεκανήσων.

Τις δύο τελευταίες θέσεις καταλαμβάνει το νησί των Φαιάκων, η Κέρκυρα καθώς και το λεκανοπέδιο Αττικής, με αναφορά στα Λιμανάκια, τη Βάρκιζα και το Σούνιο.

via

Related posts

Read previous post:
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΡΙΑ: Η ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας εξαπέλυσαν συντονισμένες επιθέσεις εναντίον εγκαταστάσεων στη δυτική Δαμασκό στις 4...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr