ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Το Βήμα της Κυριακής”, βασικός σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, φέρεται να εμπλέκεται από κοινού με άλλα δύο άτομα σε υπόθεση εκβιασμού μάρτυρα, ο οποίος αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία φοροδιαφυγής και επιδίωξε τη νόμιμη αμοιβή του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεδομένου ότι για την απόδοση της εν λόγω αμοιβής απαιτείται η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών, οι εμπλεκόμενοι συνεργάτες του φέρονται -βάσει των ισχυρισμών του καταγγέλλοντα, να ζήτησαν μίζα για να προωθήσουν το αίτημά του.

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο υπουργός Οικονομικών και η κυβέρνηση οφείλουν να δώσουν άμεσα εξηγήσεις σχετικά με το δημοσίευμα που εμπλέκει σύμβουλο του Ευκλείδη Τσακαλώτου σε υπόθεση εκβιασμού.

Η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών

Σε ανακοίνωση – απάντηση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει ότι:

«Διαφεύγει προφανώς της προσοχής της Νέας Δημοκρατίας, το γεγονός ότι η υπόθεση στην οποία αναφέρεται έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κατόπιν εγγράφου του ίδιου του γραφείου του υπουργού Οικονομικών από τις 14 Νοεμβρίου 2017.

Τους συνιστούμε να είναι: α) πιο προσεκτικοί και β) περισσότερο πρόθυμοι να απαντήσουν για τις δικές τους σχέσεις με τις offshore», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ΣΚΑΪ:

via

Related posts

Read previous post:
ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Θύελλα έχει ξεσηκώσει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία από τη σημερινή πορεία των συνδικαλιστών της ΔΕΗ στο Σύνταγμα. Η φωτογραφία απεικονίζει...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr