ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΔΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΔΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ

Ένα ολόκληρο, πλήρως εξοπλισμένο οφθαλμολογικό ιατρείο απέκτησε η Αμοργός, χάρη στη δωρεά πατρινού γιατρού που συνταξιοδοτήθηκε.

 

Ο οφθαλμίατρος Δημήτρης Αποστολόπουλος βγήκε στη σύνταξη κι αποφάσισε να δωρίσει τον εξοπλισμό του ιατρείου του προς όφελος ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Πληροφορίες θέλουν να πρότεινε τη δωρεά σε οίκο ευγηρίας της Πάτρας που δεν την έκανε δεκτή μιας και δεν υπήρχε χώρος να τοποθετηθούν τα μηχανήματα.

Μετά από την παραίνεση του γνωστού πατρινού συγγραφέα Λευτέρη Πολυκρέτη, ο κ. Αποστολόπουλος δώρισε τον εξοπλισμό στο νησί της Αμοργού. Τέλη Μαρτίου, τα 10 φορτία που μεταφέρθηκαν στα Κατάπολα, άνοιξαν και τοποθετήθηκαν τα μηχανήματα στη θέση τους στο κοινοτικό γραφείο δίπλα στο αγροτικό ιατρείο.

Σημαντική η βοήθεια στην προσπάθεια που χαροποίησε ιδιαίτερα τους μόνιμους κατοίκους της Αμοργού προσέφεραν τόσο ο Λευτέρης Πολυκρέτης όσο και ο Νικήτας Σίμος.

 

 

 

 

 

via

Related posts

Read previous post:
ΤΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ;

Τι χάνουν λοιπόν τα παιδιά όταν ο πατέρας τους είναι απών, απόμακρος ή μονίμως απασχολημένος; Κάποιες έρευνες σχετικές με την...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr