«ΚΟΥΡΕΜΑ» ΧΡΕΟΥΣ 95% ΓΙΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΑ!

«ΚΟΥΡΕΜΑ» ΧΡΕΟΥΣ 95% ΓΙΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΑ!

Kρήτη: Υπερχρεωμένη δανειολήπτρια πέτυχε «κούρεμα» χρέους 95%!

Από 58.395 ευρώ, θα πληρώσει 3.240 ευρώ σε 36 μήνες – Πρόκειται για 47χρονη, συνταξιούχο του ΙΚΑ που είχε πάρει δύο δάνεια
Τεράστιο «κούρεμα» χρέους, της τάξεως του 95% πέτυχε μια υπερχρεωμένη δανειολήπτρια, σύμφωνα με προσωρινή απόφαση δικαστηρίου της Νεάπολης Λασιθίου στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η δανειολήπτρια είναι 47 ετών, συνταξιούχος του ΙΚΑ, που έχει πάρει δύο δάνεια και δεν διαθέτει κανένα περιουσιακό στοιχείο.

Σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η 47χρονη διαθέτει μόνο τη σύνταξή της, ύψους 495,59 ευρώ μηνιαίως και δέχεται οικονομική βοήθεια περίπου 150 ευρώ το μήνα από την αδερφή της, με την οποία και συγκατοικεί σε μισθωμένη κατοικία.

Τι αποφάσισε το Δικαστήριο της Νεάπολης Λασιθίου

Το Δικαστήριο της Νεάπολής Λασιθίου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την οικονομική κατάσταση της 47χρονης έκανε δεκτή την αίτησή της για ένταξη στο νόμο Κατσέλη.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφάσισε ρύθμιση χρεών με δόσεις 90 ευρώ το μήνα για 36 μήνες. Ως εκ τούτου, για χρέος 58.395 ευρώ θα πληρώσει μόνον 3.240 ευρώ σε 3 χρόνια, με το «κούρεμα» χρέους να φτάνει το 95% περίπου.

via

Related posts

Read previous post:
ΕΠΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Tα επτά μυστικά για να έχεις καλή ενέργεια στη ζωή σου Μέρος της προσωπικής σου ανάπτυξης είναι το να βγάλεις...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr