19/04/2024
14.8 C
Serres

Η καριέρα αυτών των 4 ζωδίων θα απογειωθεί το 2023!

Array

Το 2023 για αυτά τα 4 ζώδια φαίνεται μια χρονιά που θα ικανοποιήσει αρκετές από τις φιλοδοξίες τους, θα τους δώσει ευκαιρίες να βρουν μια δουλειά, όπως τη θέλουν, θα φέρει πολύ καλές εργασιακές συνθήκες και επίτευξη στόχων, αλλά και τη δυνατότητα να απογειώσουν την καριέρα τους.

Πρόκειται για ένα ιδανικό έτος, όσον αφορά στην επαγγελματική τους ζωή.

Διάβασε παρακάτω και μάθε αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα αυτών που θα έχουν επιτυχίες στα επαγγελματικά τους την καινούργια χρονιά!

procredit bank serres epimelitirio

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις φιλοδοξίες, εμπνεύσεις και μεγαλόπνοα σχέδια που όπως όλα δείχνουν, πολλά από αυτά θα υλοποιηθούν μέσα στο ’23, κυρίως έως τις 17/5, αφού ο Δίας θα είναι στον Κριό και 10ο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντάς σου τα μέσα και τους ανθρώπους για να τα καταφέρεις πιο εύκολα.

Δεδομένου ότι ξανοίχτηκες και δοκίμασες καινούργια πράγματα ή μεθόδους, η επιτυχία στη δουλειά σου είναι εξασφαλισμένη, αλλά και γενναία ανταμοιβή για όσα θα έχεις καταφέρει.

Αν επιχειρήσεις και να ασχοληθείς πιο ενεργά με τα κοινά, τότε να ξέρεις ότι η διάκρισή σου είναι δεδομένη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2023, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα στα επαγγελματικά σου και κυρίως στα εργασιακά σου, αφού μέχρι τις 17/5 θα βρίσκεται ο Δίας στον 6ο οίκο σου, προσφέροντάς σου αναγνώριση, βελτίωση των συνθηκών, αλλά και επιτυχίες, χωρίς να καταβάλλεις μεγάλο κόπο.

Αν δεν εργάζεσαι μέχρι τώρα, ίσως βρεθεί η δουλειά που θα σου προσφέρει, εκτός από έναν καλό μισθό ή άλλες απολαβές, και την ικανοποίηση να ασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει.

Μετά, θα περάσει στον 7ο οίκο σου, φέρνοντάς σου μια επωφελή και -γιατί όχι;- κερδοφόρα συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Για εσένα τα ωραία θα ξεκινήσουν από τις 17/5 και μετά, με τον Δία στον Ταύρο και 10ο οίκο σου, οπότε να περιμένεις μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά.


Θα υπάρξουν ευνοϊκές αλλαγές φέτος, αλλά και γνωριμίες με ανθρώπους που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις και μια αλλαγή στην καριέρα σου ή να αποκτήσεις φήμη, υψηλότερη θέση και κατ’ επέκταση, περισσότερα χρήματα και καταξίωση στο χώρο που κινείσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Δία στον 6ο οίκο σου, από τις 17/5 και μετά, όχι μόνο θα βελτιωθούν οι συνθήκες της εργασίας σου ή οι σχέσεις που τους/τις συναδέλφους ή τους/τις υπαλλήλους σου, αλλά και να αναλάβεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο που πάντα ήθελες, να μεταπηδήσεις σε άλλο πόστο που σου ταιριάζει περισσότερο, να πάρεις μια προαγωγή ή bonus.

Αν δεν εργαζόσουν, τώρα πιθανόν να βρεις τη δουλειά που ήθελες, τόσο από την άποψη του περιβάλλοντος, όσο και των απολαβών.

Σε γενικές γραμμές, το 2023 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας!

Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Ο Σταμάτης Γονίδης φίλησε παθιασμένα στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά

Ο Ζαφείρης Μελάς επέλεξε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης, για να διασκεδάσει με τους φίλους του σε πρόσφατη έξοδο που έκανε. Ο τραγουδιστής κάθισε...

Σωτήρης Τσαφούλιας: Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς

Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για τα επαγγελματικά του, την οικογένειά του αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες...

Ιωάννα Τούνη: «Δεν κατάλαβα, το κράτος θα ελέγχει και εμάς τους influencers;»

Στην κάμερα του Happy Day έκαναν τις νέες τους δηλώσεις η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου έκανε τη νέα...

Ηχηρή «καμπάνα» του Τάσου Αρνιακού: «Θα πέσουν 60-80 τόνοι νερού ανά στρέμμα και...

Η προειδοποίηση του μετεωρολόγου για όσα ακολουθούν Ο Τάσος Αρνιακός αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες, που θα ισχύσουν τις επόμενες 24 ώρες στην χώρα μας, τονίζοντας...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Συντάξεις Μαΐου 2024: Ανατpοπή με τις πλnρωμές – Πότε θα μπουν τα χρńματα

Ο e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων του Μαΐου 2024 για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων. Ανακοίνωση από τον ΕΦΚΑ αναφέρει πως οι ημερομηνίες...

Νέο Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε το ΔΙΠΑΕ με τον Δήμο Σερρών

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Δήμος Σερρών με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν η Δήμαρχος Σερρών, κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα και...

«ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ» του Lope de Vega από την Ερασιτεχνική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

Η ερασιτεχνική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών ανεβάζει σε διπλή διανομή το έργο «ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ» του Lope de Vega σε σκηνοθεσία Κικής Μάλαμα. ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 1η...

Συνέχισε να διαβάζεις