Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Χαμηλής δυναμικής το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες!

Μοιράσου το...

Δεν ξέρω ποια είναι η δική σας αίσθηση για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Nομό Σερρών αλλά η δική μου αίσθηση είναι πως έχουμε μια από τα ίδια, μιας και κανένα από τα νέα πρόσωπα δεν δείχνουν ικανά να κερδίσουν μια θέση στην Βουλή.

Παπάζογλου Καρίπογλου


Ναι μπορεί να είναι το ψηφοδέλτιο κάπως καλύτερο από ότι στο παρελθόν, αλλά αδυνατώ να πιστέψω πως τόσο ο Καρίπογλου, όσο και ο Παπάζογλου μπορούν να κερδίσουν την πρωτιά και να εκπροσωπήσουν το ΠΑΣΟΚ στην Βουλή.

Οικονόμου – Τζελέπης


Τόσο ο Οικονόμου όσο και ο Τζελέπης που συμμετείχαν στις εκλογές του 2019 είναι σίγουρο πως έχουν και την εμπειρία και τις γνώσεις ενός προεκλογικού αγώνα, ενώ λογικά ξεχωρίζει και ο κ.Παπάζογλου που διετέλεσε δήμαρχος στο καποδιστριακό δήμο Πετριτσίου, αλλά έχει να εμφανιστεί πολύ καιρό στο προσκήνιο και δη σε μια τόσο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση

Προφανώς και η παρουσία του κ. Τζελέπη που στις προηγούμενες εκλογές κατάφερε να κερδίσει το 53% των σταυρών του ΠΑΣΟΚ θεωρείται κομβική, ενώ και η παρουσία του κ. Οικονόμου, αν και για πρώτη φορά το 2019 δεν ήταν άσχημη καθώς κέρδισε το 26.5% των προτιμήσεων των Σερραίων ψηφοφόρων.

savvas rizos
Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version