Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ίδρυσε το κόμμα «Πατρίδα»

Μοιράσου το...

Μετά το «διαζύγιό» της με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε γνωστό με ανάρτησή της στα social media πως ιδρύει πολιτικό κόμμα το οποίο θα ονομάζεται «ΠΑΤΡΙΔΑ».

Στο μανιφέστο της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επαναλαμβάνει συνεχώς πως «έχουμε βαρεθεί» και τα «βάζει» με τα κακώς κείμενα της κοινωνίας ενώ τονίζει πως τόσο η ίδια όσο και συνυποψήφιοι της στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» είναι Έλληνες και νέοι άνθρωποι.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ακούγεται να λέει στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε το νέο κόμμα: «Έχουμε βαρεθεί σαράντα χρόνια να ψηφίζουμε διαφορετικά υποτίθεται κόμματα που καταλήγουν να ασκούν ολόιδιες πολιτικές. Έχουμε βαρεθεί άλλα να υπόσχονται τα κόμματα προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις πόλεις μας παραδομένες στη βρόμα, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα. Έχουμε βαρεθεί τα κέντρα εξουσίας να νοιάζονται περισσότερο για όσους μπαίνουν λαθραία στη χώρα μας, να τους μοιράζουν αφειδώς ΑΜΚΑ και επιδόματα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε του κόσμου τους φόρους για να πηγαίνουν οι κόποι σε επιδόματα δήθεν ευπαθών ομάδων και να στερούμαστε πόρους και παροχές όλοι οι υπόλοιποι. Έχουμε βαρεθεί όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου να υιοθετούν το άθλιο αριστερό αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας προσπαθώντας να βαφτίσουν το κρέας ψάρι και κυνηγώντας όποιον τους χαλάει τη σούπα.

panagiotis grigoriadis

Έχουμε βαρεθεί οι εγκληματίες να μπαινοβγαίνουν από τις φυλακές λες και πάνε από το σπίτι τους στο εξοχικό και τούμπαλιν ή να μην καταδικάζονται καθόλου χάρη σε ένα νομικό σύστημα και μια δικαιοσύνη που κλείνει τα μάτια πολλές φορές προς αυτόν που έχει τα λεφτά αλλά αποφασίζει να βγάλει σε πλειστηριασμό μέσα σε μια νύχτα τα σπίτια δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Έχουμε βαρεθεί να έχουμε διαλυμένα δημόσια σχολεία, δημόσια νοσοκομεία και δρόμους κα να μη νοιάζεται κανείς. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε να διώκεται η θρησκεία μας και οι δράστες να το κάνουν ανενόχλητοι χωρίς να βρίσκονται ποτέ. ΄Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε την αστυνομία να θέλει να κάνει τη δουλειά της και να μην την αφήνουν τα πολιτικά κέντρα. Έχουμε βαρεθεί διαχρονικά την κάλυψη στα παραμύθια της αριστεράς μην τυχόν και φτερνιστεί και κρυώσουμε. Έχουμε βαρεθεί να μας πνίγει ένα κράτος Φρανκεστάιν στους φόρους στερώντας μας το δικαίωμα να αναπνεύσουμε. Έχουμε βαρεθεί να ψάχνουμε κρεβάτι στην εντατική για τους δικούς μας ανθρώπους και να χρειαζόμαστε κάποιον ισχυρό να μας βοηθήσει για να το βρούμε. Έχουμε βαρεθεί να μην υπάρχει πουθενά διαφάνεια και αξιοκρατία.

Έχουμε βαρεθεί πολιτικούς υπεύθυνους – ανεύθυνους για τραγωδίες να αναλαμβάνουν μέρος στις εκλογές σα να μην συμβαίνει τίποτα. Έχουμε βαρεθεί να είμαστε η νέα γενιά που είναι μονίμως παραγκωνισμένη απαξιωμένη και με 700 ευρώ στο έλεος του Θεού προσπαθώντας να επιβιώσει αξιοπρεπώς αυτόνομα και να κάνει οικογένεια.

Έχουμε βαρεθεί να αναγκαζόμαστε να φεύγουμε στο εξωτερικό αφού εδώ μας στερούν το μέλλον. Έχουμε βαρεθεί να μας στερούν την αξιοπρέπειά μας και να ζητιανεύουμε για να τη βρούμε. Έχουμε βαρεθεί να μην έχουμε ουσιαστικές επιλογές στην κάλπη και πάντα να ψηφίζουμε τον λιγότερο ανίκανο για να αποδειχθεί μετά το ίδιο ανίκανος με αυτόν που έφυγε.

Ως εδώ, φτάνει.

Τώρα έχουμε επιλογή. Στις επόμενες εκλογές επιλογή υπάρχει και έχει όνομα. ΠΑΤΡΙΔΑ.

Για να βάλουμε φρένο στην κατηφόρα της χώρας μας. Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι το κόμμα που υπηρετεί το συμφέρον της Ελλάδας. Συγκροτείται από Έλληνες και Ελληνίδες στην πλειοψηφία νέους , πολίτες της διπλανής πόρτας, αξιόλογους και άφθαρτους.

Ζούμε την καθημερινότητα, υπηρετούμε την κοινή λογική. Αγαπάμε την πατρίδα μας, το θεσμό της οικογένειας, τη θρησκεία μας και αγωνιζόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαπλοκής για το καλύτερο μέλλον που μας αξίζει και αυτή τη φορά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να απέχουμε από τις κάλπες ή να ψηφίσουμε λευκό δυναμώνοντας τα συστημικά κόμματα».

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Έκανα σeξ πάνω σε τζετ σκι στη θάλασσα»

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version