Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Αλέξανδρος Χρυσάφης: Τιμώμενη χώρα η Γαλλία φέτος στη Πανεπιστημίαδα

Μοιράσου το...

Είμαι πολύ χαρούμενος που κάθε χρόνο ως Δήμος Σερρών (μέσω του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ασφαλώς) προετοιμάζουμε και παρουσιάζουμε στο σερραϊκό κοινό τον Θεσμό της Διεθνούς Πανεπιστημιάδας Φοιτητικού Θεάτρου, που από το 2004 που πρωτοξεκίνησε έχει αφήσει το θετικό αποτύπωμά του στη σερραϊκή (κι όχι μόνο)  κοινωνία.

Φέτος, έχω την εδραιωμένη πεποίθηση ότι η 17η κατά σειρά Πανεπιστημιάδα θα είναι η καλύτερη, που έχει γίνει ποτέ γιατί έχει μπει πολύ πάθος, πολύ αγάπη, πολλή προσπάθεια και όχι μόνο, από πολλούς ανθρώπους. Έχω την τιμή και την χαρά να έχω συνεργάτη μου τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών τον
κ. Γιώργο Ανδρέου, φυσικά τον φίλο και βασικό μου συνεργάτη τον Πρόεδρο του θεάτρου κ. Σάββα Ρίζο και επίσης την καταλυτική συνεργασία του κ. Νίκου Βεργίδη και της κ. Μαρίας Καλημέρη τους οποίους και ευχαριστώ πολύ.

Με τιμώμενη χώρα φέτος τη Γαλλία, μία χώρα με την οποία έχουμε άρρηκτους δεσμούς και με ένα πλούσιο θεατρικό πρόγραμμα με σπουδαίους συντελεστές, απαντάμε πειστικά στο κομμάτι του Πολιτισμού και της Θεατρικής Τέχνης. Και φυσικά, υποδεχόμαστε ως Δήμος Σερρών όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους, που έρχονται στον τόπο μας για να μας απευθυνθούν μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις, που επέλεξαν να μας παρουσιάσουν. 

PANAGIOTIS SPIROPOULOS

Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φιλοξενήσει περισσότερους από 2.500 φοιτητές τόσο από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας όσο και του εξωτερικού και παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυτό, που κι άλλη φορά τονίσαμε, ότι δηλαδή οι Σέρρες με τη Διεθνή Πανεπιστημιάδα Θεάτρου έχουν καταφέρει να μπουν στον ευρωπαϊκό χάρτη των σημαντικών πολιτιστικών γεγονότων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και φυσικά είμαστε εδώ να απολαύσουμε το αποτέλεσμα. 

Η εκλογή Καραμανλή στα χέρια των Σερραίων!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version