Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

O Μπαχάρης Μπαχαρόπουλος για την Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας του Δήμου Αμφίπολης!

Μοιράσου το...

Για την Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας του Δήμου Αμφίπολης αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Μπαχάρης Μπαχαρόπουλος.

Αναλυτικά η επιστολή στο Δήμαρχο

Κ. Δήμαρχε, τη συγκεκριμένη περίοδο της οικονομικής κρίσης, και το Δήμο μας υπό συνθήκες δημοσιονομικών πιέσεων, η διαχείριση και αξιοποίηση της δημοτικής ακίνητης περιουσίας, φαίνεται ότι αποκτά πλέον ιδιαίτερη σημασία, αφού µπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά του δήμου.


Από την αρχή της θητείας της νέας δημοτικής αρχής, είχαμε εντοπίσει ελλείψεις, παρατυπίες και κενά στην ως άνω διαχείριση και είχαμε διατυπώσει προτάσεις για τη βελτίωσή της.

Με δεδομένο ότι η επίτευξη της βέλτιστης διαχείρισης είναι μια περίπλοκη και μακροχρόνια διαδικασία, για την οποία πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο υλοποίησης, προχωρήσαμε με δική μου παρότρυνση και σε συνεργασία με τον κ. Χαρισιάδη Δημήτριο τον τότε Αντιδημάρχο οικονομικών, την έρευνα, τον εντοπισμό και την καταγραφή όλων των καλλιεργήσιμων εκτάσεων του δήμου, ως προς την τοποθεσία, την έκταση, τα όρια καθώς και τη χρήση τους.

Ο πλήρης φάκελος με τα παραπάνω στοιχεία, σας έχει παραδοθεί στο γραφείο σας.


Όπως γνωρίζετε, ως Δήμαρχος και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, έχετε την ευθύνη της εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο, του ετήσιου σχεδίου διαχείρισης και αξιοποίησης της περιουσίας του δήμου, έχοντας ταυτόχρονα την ευθύνη της υλοποίησής του.

panagiotis grigoriadis


Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι η αρμοδιότητα αυτή, δεν έχει ασκηθεί μέχρι σήμερα από εσάς και από τα συλλογικά όργανα των Δήμου μας, σας καλώ να δείξετε την πολιτική βούληση και να θέσετε το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη απόφασης, με στόχο την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου μας.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version