Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

ΑΝΕΣΕΡ: Ξεκινά άμεσα το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών!

spiropoulos-panagiotis-programma-katapolemisis-kounoupion-aneser-serres
Μοιράσου το...

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά ξεκινάει το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών από την ΑΝΕΣΕΡ, όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του LEADER Παναγιώτης Σπυρόπουλος και η διευθύντρια της ΑΝΕΣΕΡ κ. Ελένη Τριανταφύλλου.

📌Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Ξεκινά από την ΑΝΕΣΕΡ το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών!


Για πρώτη φορά με τη συμμετοχή όλων των δήμων στη Π.Ε Σερρών θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στον αστικό ιστό, καθώς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υλοποιεί το ίδιο διάστημα εκτενές πρόγραμμα για τα κουνούπια στα χωριά μας.

spiropoulos-leontaridis


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια η ΑΝΕΣΕΡ αφορά το κομμάτι εντός των αστικών ιστών και η φετινή προσπάθεια έχει και μια καινοτομία καθώς σε αυτή συμμετέχει και το ΔΙΠΑΕ προσφέροντας την τεχνογνωσία του.


Τι σημαίνει αυτό;

fani toti


Πώς σύμφωνα πάντα με το κ. Σπυρόπουλο θα γνωρίζουμε σε πραγματικό χρόνο αν έχουν πιάσει οι παγίδες για τα …κουνούπια!


Τέλος όπως κάθε χρόνο για το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν προσλήψεις προσωπικού από  την ΑΝΕΣΕΡ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

tsoukalos-gotsis


“Πέρσι ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, φέτος ξεκινάμε τον Απρίλιο” αναφέρει η διευθύντρια της ΑΝΕΣΕΡ κ. Τριανταφύλλου που το τελευταίο διάστημα έχει οργανώσει και πληθώρα ημερίδων σε χωριά του νομού μας για την ενημέρωση των τοπικών αρχών.

Εξάλλου είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και τη δημόσια υγεία, αλλά και τη λειτουργία των καταστημάτων.


Ιδιαίτερα στις «κόκκινες» περιοχές!


Σωστά;

Βέβαια είμαστε και δυο μέρες πριν τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος έδωσε το δικό του μήνυμα για την ανάρτηση της σημαίας.

Ο διπλός εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας αποτελεί αφ’ ενός φόρο τιμής στους Αγωνιστές προγόνους μας, που προσέφεραν τα πάντα για την Ελευθερία και Ανεξαρτησία της Πατρίδας μας.

Με πρωτεργάτη τον Σερραίο Αρχιστράτηγο των Μακεδονικών Δυνάμεων, τον Εμμανουήλ Παππά, οι πρόγονοί μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ιστορίας και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις στην απελευθερωτική προσπάθεια του Έθνους.

Το δικό μας χρέος είναι σήμερα να τιμούμε αυτές τις θυσίες, να μην τις ξεχνούμε, να προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοί τους.

Και κυρίως να μην λησμονούμε, ότι σε έναν κόσμο ραγδαία μεταβαλλόμενο, τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, και να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε αυτά, που μας παρέδωσαν οι προηγούμενοι από μας με αίμα και θυσίες.


Αφ’ ετέρου, η σημερινή ημέρα αποτελεί και μία από τις σπουδαιότερες Εορτές της Ορθόδοξης Πίστης μας.

Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι πρόγονοί μας συνέδεσαν την ημέρα της Λύτρωσης του Έθνους από τον κατακτητή Τούρκο δυνάστη, με το μήνυμα της θαυματουργής επερχόμενης Ενσάρκωσης του Σωτήρα και Λυτρωτή του ανθρωπίνου γένους.

Ήθελαν ακριβώς να τονίσουν την προαιώνια και αδιάσπαστη σύνδεση Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις εύχομαι σε όλους, αλλά και στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, χρόνια πολλά, με υγεία προσωπική και οικογενειακή, και ευόδωση των σκοπών τους.


Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΑΣ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Από το Γιάννη Στράτη ευχαριστίες σε Σπυρόπουλο!

Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Είμαι περήφανος που βρέθηκα στη βραδιά των κορυφαίων του ΣΕΓΑΣ

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version