Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

Άνοιξε τις πύλες της η 1η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Βισαλτίας

Άνοιξε τις πύλες της η «1η Ανθοκομική Έκθεση» που διοργανώνει ο Δήμος Βισαλτίας

Μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων γέμισε την Πλατεία Δημαρχείου στη Νιγρίτα με την έναρξη της Ανθοκομικής Έκθεσης το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου 2022.

Φυτωριούχοι – Ανθοπαραγωγοί προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο και σε ανταγωνιστικές τιμές προσέλκυσαν από την πρώτη ημέρα το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Παράλληλα τα παιδιά από τα ΚΔΑΠ Νιγρίτας και Τερπνής έδωσαν μία μουσικοχορευτική παράσταση και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Επιπλέον είχαν την ευκαιρία με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους να ζωγραφίσουν γλαστράκια και να φυτέψουν λουλούδια σε παρτέρια της κεντρικής πλατείας.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός κατά τον χαιρετισμό του, καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους, τους Σερραίους ανθοπαραγωγούς και εμπόρους που συμμετέχουν και τόνισε πως στόχος της Δημοτικής αρχής είναι να γίνει θεσμός η Ανθοκομική Έκθεση. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους, Παιδείας & Πολιτισμού κ. Γιάννη Αδαμούδη και Αγροτικής Οικονομία & Ανάπτυξης κ. Λεωνίδα Ψαρρά.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου και θα λειτουργεί από τις 9:00π.μ. έως τις 10:00μ.μ.

Σημειώνεται ότι καθ΄όλη τη διάρκεια της «1ης Ανθοκομικής» θα λειτουργήσει έκθεση με τις πασχαλινές δημιουργίες των ωφελούμενων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ανθής.

ΚΤΕΛ
Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version