Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα λειτουργούν κανονικά τα νοσοκομεία !

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί σήμερα η χώρα, με τους όποιους εργαζομένους να διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και την ΑΔΕΔΥ να ζητά “ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και στα σχολεία” με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού.

Δεν θα λειτουργήσει ο δημόσιος τομέας

Οπότε για όλους εμάς σημαίνει πως πρακτικά δεν θα λειτουργήσει ο δημόσιος τομέας, που ούτως ή άλλος δούλευε με ραντεβού και αφού είχε προηγηθεί τηλέφωνο και πρακτικά χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα μείνει η Αττική.

Ωστόσο, δεν θα πραγματοποιηθεί η απεργία των εργαζομένων στα λεωφορεία, έπειτα από παρέμβαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Το τι έκανε δεν το γνωρίζω, αλλά ξέρω πως θα λειτουργήσουν κανονικά τα νοσοκομεία, παρότι στην απεργιακή κινητοποίηση μετέχει και η ΠΟΕΔΗΝ.

Parfait

Τοπικές δράσεις στα Νοσοκομεία και σοβαρά αιτήματα

Πρακτικά θα γίνουν κάποιες τοπικές δράσεις στα νοσοκομεία και μια συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου στις 8 το πρωί, γιατί δεν αντέχει το σύστημα περαιτέρω διακοπές, με αιτήματα

  • όπως η ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά,
  • τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και των εργαζομένων εν μέσω πανδημίας,
  • επαρκή στελέχωση,
  • χρηματοδότηση
  • και μέσα ατομικής προστασίας
  • και μονιμοποίηση εκτάκτων.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η ΟΛΜΕ

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η ΟΛΜΕ που ζητά επίσης αύξηση των δαπανών για την Παιδεία, ιδιαίτερα τώρα που οι συνθήκες της πανδημίας και της αναγκαστικής καταφυγής στην τηλεκπαίδευση απαιτούν επί πλέον χρηματοδότηση.

Η ΑΔΕΔΥ ζητά εκτός από τις αυξήσεις στους μισθούς, την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, όπως επίσης να αποσυρθεί το χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο που μετατρέπει σε ιδιώνυμο τη συλλογική, συνδικαλιστική δράση και ουσιαστικά απαγορεύει την απεργία.

Τέλος ζητά αποχή από κάθε ηλεκτρονική ψευδοψηφοφορία σε όλο το Δημόσιο για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Θα μου πεις αν δεν καταθέτει κανένας ψηφοδέλτιο τι θα κάνει η κυβέρνηση;

Θα δώσει θέλει δεν θέλει παράταση στη θητεία των σημερινών Υπηρεσιακών Συμβουλίων

Οι πληροφορίες πως ζητούν να εμβολιαστούν πρώτοι οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ κρίνεται αναξιόπιστη, καθώς πρέπει να εμβολιαστούν κοντά στα επτά εκατομμύρια Έλληνες, για να φτάσουμε στην ανοσία.

Όπως και το να εκπέμπουμε σε … 5G!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

BARAT
Exit mobile version