»Μια ελάχιστη βαθύτατη ειλικρινή τιμή προς τους Αγωνιστές του 21 που πολέμησαν για την λευτεριά του Γένους μα» -Του Γιάντσιου Ιωάννη

Να πούμε στους διοικούντες μας, πως η Ελλάδα που σήμερα γιορτάζει τα 200 χρόνια της Επανάστασης, αυτή ανήκει στον λαό και όχι στα Κιτς της Αγγελοπούλου που τα έχει «πλακάκια» τόσο με τον Μητσοτάκη όσο και με τον Τσίπρα.

Αυτή, ντε και καλά θέλει να μας καθίσει ως «μπάστακας» στο κεφάλι μας (είτε με του Ολυμπιακούς του 2004), που ξόδεψε 20 δις και μετά από 6 χρόνια μπήκαμε σε μνημόνια,

είτε σήμερα ως ΄΄μοντελάκι΄΄ της CANEL, να κορδώνετε ως η ‘’μοναδική’’ Ελληνίδα (παναγία μου!! Τι ζούμε..)

που θέλει να εκφράσει την Ελληνική Επανάσταση, του ελεύθερους πολιορκημένους του Μεσολογγίου,

που χύθηκε τόσο αίμα ζεστό για την λευτεριά.. τρομάρα της.

Μάθε Κυρία μου, πως δεν μας εκφράζεις, διότι οι ΄΄πρόγονοι σου΄΄ (οι Κοτζαμπάσηδες, ο Μαυροκορδάτος, ο Κωλέτης της τάξεως σου) βάλανε τον Κολοκοτρώνη και τους αγωνιστές στην φυλακή.

Ξέρουμε πως μισείτε τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, που δεν προέρχεται από τις τάξεις σας.

Που πάλεψαν γι την λευτεριά αυτού του λαού ενάντια σε κάθε καταπίεση.

Κι οι ΄΄Νενέκοι΄΄ του πολιτικού μας κατεστημένου, αυτήν διόρισαν (κατόπιν άνωθεν εντολών) να εκφράσει την επανάσταση μας, μπράβο τους.. άξιος ο μισθός τους.

Γιατί αυτό, γιατί οι πολιτικοί μας υπηρετούν τα αφεντικά τους «τύπου» Αγγελοπούλου, γι αυτό.

Ο λαός μας τιμά την Επανάσταση του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη του Ρήγα Φεραίου του Αδαμάντιου Κοραή και τόσων άλλων αγωνιστών και λόγιων.

Αυτοί τιμούν τον Μαυροκορδάτο, των Κωλέτη το Αγγλικό κόμμα, το Γαλλικό κόμμα και το Ρωσικό Κόμμα της Εποχής που «κατέτρωγαν» την Επανάσταση με ραδιουργίες και εμφυλίους πολέμους

μην τυχών και κυβερνηθεί από τούς οπλαρχηγούς που έδωσαν την ζωή τους γι αυτήν.

Σήμερα μας Κυβερνούν αυτοί, οι απόγονοι του Φαναριού, των Κοτζαμπάσηδων που μας κάθισαν στο ΄΄σβέρκο΄΄ και καταστρατηγούν το Σύνταγμα και την Δημοκρατίας μας.

Δέστε ποιοι ήταν οι καλεσμένοι της Αγγελοπούλου.

Οι Άγγλοι, οι Γάλλοι και οι Ρώσοι!! Δεν άλλαξε ούτε μια ώρα από το 1821. Μπράβο μας.

Το προτεκτοράτο ζει και Βασιλεύει.

Τον Κοκό ξέχασαν… Ξέρετε, τον Κολοκοτρώνη και τους Κλέφτες, το 1806 τους αφόρισε ο Πατριάρχης με εντολή Σουλτάνου.

Ακόμη ξέρετε ότι, την επανάσταση του 1821΄ την αφόρισε κι αυτήν ο Πατριάρχης Κων/λεως και μέχρι σήμερα 200 χρόνια πέρασαν, ακόμη, έστω για τυπικούς λόγους δεν την αποκατέστησε το Πατριαρχείο.

Έτσι να μην ξεχνιόμαστε τι κράτος και τι πολιτικό σύστημα είναι αυτό που έχουμε.

Και γιατί μας ‘’επιβάλλουν’’ την Αγγελοπούλου..

Όμως, η συνείδηση του Γένους μας γνωρίζει..ξέρει.. και ο ποιητής του Γένους μας Ρήγας Φεραίος το είπε, ως πότε παλληκάρια…

Ο Γιάντσιος Ιωάννης είναι Δικηγόρος Σερρών