Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Αραμπατζής, Παπαφωτίου και Γεωργούλας συμφωνούν: Όχι στην απευθείας ανάθεση 435.000€!

aramp papaf georg e vima
aramp papaf georg e vima
Μοιράσου το...

Για την απευθείας ανάθεση έφτασαν στο σημείο να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση και μάλιστα για πρώτη φορά οι

Θεόδωρος Αραμπατζής , εκ μέρους της Δημοτικής Πρωτοβουλία Σερραίων, η κ. Αριάδνη Παπαφωτίου και ο κ. Αντώνης Γεωργούλας εκ μέρους της Διάβασης Πεζών!

Στην κοινή επιστολή τους προς τον δήμαρχο Σερρών, κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη οι τρεις επικεφαλής ζητούν να σταματήσει την αδιαφανή όπως λένε διαδικασία της ανάθεσης και να προχωρήσει άμεσα το έργο με δημόσια πρόσκληση αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εργοληπτών.

Αναλυτικά η επιστολή:

🚧Αραμπατζής,Παπαφωτίου,Γεωργούλας λένε όχι στην απευθείας ανάθεση 435.000€ για τη γέφυρα του Τσέλιου

«Δηλώνουμε ότι τα Δημοτικά έργα πρέπει να γίνονται με ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για να διασφαλίζεται η διαφάνεια στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος. Για το έργο: «Εργασίες προστασίας θεμελίωσης γέφυρας “Τσέλιου” Δήμου Σερρών», προϋπολογισμού 435.075,60 με Φ.Π.Α. 24%

ZAXARIAS MPOURVANIS

Ζητάμε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ την ΑΔΙΑΦΑΝΗ διαδικασία της ΑΝΑΘΕΣΗΣ με ΔΙΚΗ σας επιλογή, και να προχωρήσετε ΑΜΕΣΑ το έργο, με ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ενδιαφέροντος αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου, σε συνεργασία με τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ».

Να ενημερώσουμε εδώ πως ο τρόπος της απευθείας ανάθεσης του έργου επελέγη με ομόφωνη απόφαση της Οικονομική Επιτροπής του Δήμου, όπου εκτός από τους Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής συμμετέχουν τόσο οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Φωτιάδη, αλλά και ένα μέλος εκπροσωπεί την Δημοτική Πρωτοβουλία.

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version