Χρυσό και Χάλκινο μετάλλιο στην ομάδα “ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντιπτέρισης!

Χρυσό και Χάλκινο μετάλλιο στην ομάδα “ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντιπτέρισης!

Με 12 αθλητές συμμετείχε η ομάδα ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ στο τελευταίο ηλικιακό πανελλήνιο της χρονιάς .70 αθλητές διαγωνίσθηκαν στο απλό αγοριών και στο απλό κοριτσιών για τα μετάλλια. 5 αθλητές του ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ κατάφεραν να περάσουν τα προκριματικά των ομίλων και να αγωνισθούν στα κυρίως σχήματα. Τα αποτελέσματά τους δείχνουν την σταθερά ανοδική τους πορεία και συμπληρώνουν τις επιτυχίες των μεγαλύτερων συναθλητών τους που ανέβηκαν πολλές φορές στο βάθρο την φετινή χρονιά στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις θέσεις που κατέκτησαν .

Τα αποτελέσματα:

Μετάλλια:

Ρακιτζής Βασίλειος 1ος στο απλό (χρυσό μετάλλιο)

Κωνσταντινίδης Δημήτριος 3ος στο απλό (χάλκινο μετάλλιο)

Πλασαρίσματα:

Κουτσούρη Ευαγγελία 8αδα στο απλό

Ακριτίδου Ξανθίππη   16αδα στο απλό

Δημητριάδου Χριστίνα 16αδα στο απλό

Όρθιοι από δεξιά στη φωτο (ομαδική). Κωνσταντινίδης Δημήτριος ,Γκούβερη Μάγδα, Ρακιτζής Βασίλειος, Νικηφόρου Αναστασία , Κουτσούρη Ευαγγελία, Δημητριάδου Χριστίνα. Κάτω από δεξιά. Πετρόβαλη Ευαγγελία , Ακριτίδης Γεώργιος , Ακριτίδου Ξανθίππη, Νικηφόρου Μαρία, Κουλακίδης Χρήστος , Τσίμτσιου Παρασκευή.

Φωτο στο βάθρο. 1ος Ρακιτζής Βασίλειος ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, 2ος Μαβίδης Αχιλλέας ΕΑΤΕΚ ΘΕΣΝΙΚΗ , 3ος Κωνσταντινίδης Δημήτριος ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ και Βλάχος Γεώργιος ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΣΤΡΟΥ. Απονομή Εθνικός Προπονητής Ξάνθου Βασίλειος.

Φωτο οι δυο Σερραίοι πρωταθλητές Κωνσταντινίδης Δημήτριος και Ρακιτζής Βασίλειος με τον προπονητή τους Καντζόγλου Αλέξανδρο.
 

 

 

Related posts

Read previous post:
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2017: Ξεκίνημα με Βασίλη Παπακωσταντίνου

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον αθλητισμό...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr