Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

Λευτέρης Αβραμάκης: Τα θεμέλια για τη γέφυρα της Μαυροθάλασσας μπήκαν από το ΣΥΡΙΖΑ

avramakis elta serres e vima
avramakis elta serres e vima
Μοιράσου το...

«Η ετοιμότητα των υπηρεσιών μας και η μελέτη που καταθέσαμε βρήκε ανταπόκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και εγκρίθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων κονδύλι ύψους 14 εκ. ευρώ, οπότε το σημαντικό αυτό έργο ειδικά για την πρωτογενή παραγωγή θα αρχίσει να κατασκευάζεται άμεσα.»

Αυτά δήλωνε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας τον Ιούνιο του 2019 ευχαριστώντας προσωπικά τον Υπουργό Οικονομίας κι Ανάπτυξης  Στέργιο Πιτσιόρλα για τις ενέργειές του για την έγκριση των κονδυλίων για την κατασκευή της Γέφυρας της Μαυροθάλασσας. Το έργο αυτό αποτελεί πρωτίστως ένα αίτημα πολυετών διεκδικήσεων των κατοίκων της περιοχής, που τελικά ικανοποίησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι Σερραίοι πολίτες έχουν μνήμη και κρίση. Δεν ξεχνάνε ποιοι ξεμπλόκαραν το έργο και εξασφάλισαν τις σχετικές πιστώσεις. Αναρωτιούνται δε γιατί τόσα χρόνια μετά το έργο δεν έχει ξεκινήσει ενώ ήταν αυτό εφικτό ήδη από το 2019. Έστω και με καθυστέρηση, λοιπόν, ελπίζουμε να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν ένα τόσο κρίσιμο για τις ζωές των κατοίκων και την αναπτυξιακή πορεία του Νομού μας έργο. 


Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version