Επικοινωνία

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ

Καθημερινή Πολιτική και Οικονομική Εφημερίδα
Μακεδονομάχων 16 & Ευζώνων, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ Τηλ. 2321039944

Φόρμα επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

[recaptcha]

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΠΛΑΙΣΙΟΑ.Ε.

Διεύθυνση: ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ16, Τ.Κ. 62123
Τηλ. Κέντρο: 2321039944-45
FAX: 2321039946
email: el-vima@otenet.gr,
themis.elvima@gmail.com

Διευθύνεται από συντακτική ομάδα: Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος

Ιστορικό

Η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» έκανε την πρώτη της εμφάνιση στις Σέρρες το πρωινό της 5ης Απριλίου 1995.
Η νέα εφημερίδα, ήταν η έκτη εφημερίδα που κυκλοφορούσε την εν λόγο χρονική περίοδο στην πόλη των Σερρών, αλλά κατόρθωσε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει δικούς της αναγνώστες, ν’ ανοίξει τη διαφημιστική αγορά να διευρύνει την κυκλοφορία της σ’ ολόκληρο το νομό και να κυριαρχήσει στην αγορά.

Σ’ αυτό συνετέλεσαν κυρίαρχα δύο παράγοντες.
Πρώτον η ανάδειξη της τοπικής δημοσιότητας (μ’ ένα μικρό, αλλά ευέλικτο δημοσιογραφικό επιτελείο) και η άρτια εκτυπωτική της εμφάνιση (με τα πλέον σύγχρονα εκτυπωτικά μηχανήματα.

Ιδρυτής και εκδότης της νέας εφημερίδας ήταν ο 30χρονος τότε επιχειρηματίας Θέμης Κωνσταντίνου Πεταλωτής, που πέντε χρόνια νωρίτερα είχε εκδώσει το πρώτο περιοδικό ποικίλης ύλης στο Νομό Σερρών (Ματιές στις Σέρρες).

Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι: Γιώργος Πεταλωτής, Κλαίρη Πεταλωτή- Γκιπυρίτη, Νίκος Μεταξόπουλος (γραφίστας), Αντώνης Γεωργούλας (Δικηγόρος) και ο Ηλίας Γεωργιάδης(καθηγητής) που ανέλαβε τον συντονισμό της ύλης στην νέα εφημερίδα.

Το 1997 η εταιρία ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΕ μετατρέπεται ουσιαστικά σε Δημοσιογραφικό Oργανισμό και υλοποιεί σημαντικά εκδοτικά βήματα.

Το πρώτο της βήμα γίνεται με την δημιουργία μιας νέας άρτιας εκτυπωτικής μονάδας για την εξυπηρέτηση όλων των εκδοτικών δραστηριοτήτων της εταιρίας

Το δεύτερο βήμα ήταν το Internet.

Το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ’ ένα ολοκληρωμένο site.

Το τρίτο βήμα ήταν η έκδοση του περιοδικού ποικίλης ύλης “SOCIAL PROFILE τον Δεκέμβριο του 2013.
Ένα εντελώς «φρέσκο» περιοδικό, με θεματολογία που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα αναγνωστών και κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν μαζί με το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ, αλλά και μόνο του σε όλο το νομό από εξειδικευμένα συνεργεία.

Το τέταρτο βήμα ήταν η νέα παρουσία μας στο Internet, μ’ ένα εντελώς νέο ολοκληρωμένο site το e-vima.gr για να μπορούν οι αναγνώστες της εφημερίδας και του περιοδικού, σ’ οποιοδήποτε μέρος της γης κι αν βρίσκονται, να έχουν τη δυνατότητα της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης.

Βρείτε μας στον Χάρτη Google Maps

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr