Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

Η ΔΕΕΠ Σερρών σε εκλογική ετοιμότητα!

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουάριου 2023 υπό την προεδρία του κ. Θόδωρου Καμπούρη η συνεδρίαση της Διευρυμένης  Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής περιφέρειας Σερρών (πρ. ΝΟΔΕ ).


Στην συνεδρίαση συμμετείχαν εκτός των μελών, ο υπουργός υποδομών και μεταφορών  κ. Κώστας Καραμανλής , η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της ΝΔ κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, ο βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο  αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι δήμαρχοι, Εμμανουήλ Παππά κ. Δημήτρης Νότας, Νέας Ζίχνης κ. Παντελής Μπόζης, Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, εκπρόσωπος του δημάρχου Σιντικής κ. Παύλος Κορωνίδης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ κ. Αθανάσιος Μαλλιαράς και συνδικαλιστικά στελέχη.

Κύριο θέμα η εκλογική ετοιμότητα


Κύριο θέμα της συνεδρίασης  η εκλογική ετοιμότητα της κομματικής οργάνωσης ενόψει των Εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Σερρών κ. Θεόδωρο Καμπούρη να επισημαίνει πως η έναρξη της προεκλογικής περιόδου βρίσκει τα κομματικά όργανα σε πλήρη ετοιμότητα.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των στελεχών, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αποφασιστικότητα τους να αγωνιστούν και να συμβάλουν δυναμικά σε μια νέα εκλογική νίκη με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το φλουρί στον Σπυρόπουλο και τον Δ. Κοτσαμπά

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ακολούθησε  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, με τυχερούς της βραδιάς τον αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον αντιπρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Σερρών κ. Δημήτρη Κοτσαμπά.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

BARAT
Exit mobile version