4χρονος θυμάται την αποβολή που είχε η μητέρα του πριν γεννήσει και λέει πως πέθανε και επέστρεψε στη ζωή!!!

Μια μητέρα από την Αυστραλία  έπαθε σοκ όταν ο 4χρονος γιος της Luca, της είπε για την αποβολή που είχε πριν τον γεννήσει.

Η Laura Mazza μπήκε στο Facebook την Τρίτη και έγραψε ότι ο γιος της, της είπε ότι είχε πεθάνει στην κοιλιά της, έγινε «άγγελος» και επέστρεψε στη ζωή.

Η νεαρή μητέρα είπε ότι απλά «κοίταξε το γιο της και έκλαψε» από αυτά που της έλεγε, αφού δεν του είχε μιλήσει ποτέ ξανά για αγγέλους.

An Australian mummy blogger has revealed her shock after her son Luca, now four, appeared to remember the miscarriage she had before he was born 

“Πριν μείνω έγκυος στον Luca είχα μία αποβολή,” είπε η Laura. “Έμεινα έγκυος στον Luca πολύ γρήγορα.”

“Ο γιος μου είπε κάτι που πραγματικά με συγκλόνισε και με έκανε να πιστεύω στη δύναμη της ψυχής. Μου είπε: ‘Μαμά, ζούμε στην Αυστραλία;’”

“‘Ναι’, του είπα, ‘ζούμε στην Αυστραλία.’”

“Εγώ, μαμά, ζούσα στην κοιλιά σου. Ζούσα εκεί αλλά μετά πέθανα.”

Laura revealed on Facebook on Tuesday how her son Luca (pictured), now four, told her he lived in her tummy, died, became an angel and returned 

Στην αρχή, η Laura έχασε τα λόγια της, αλλά μετά είπε: “Τι εννοείς; Είσαι εδώ!” Και ο Luca της απάντησε: “Όχι, μαμά, ήρθα στην κοιλιά σου και μετά πέθανα… Σε έψαχνα, αλλά δεν μπορούσα να σε βρω, πήγα στο σπίτι σου, πήγα παντού, αλλά δεν με άκουγες όταν σου φώναζα… Τότε έγινα άγγελος.”

Laura recalled how Luca said he missed her, wanted to come back, returned to her tummy, and was born again 

Τα λόγια του μικρού Luca είναι η απόδειξη της μοναδικής σύνδεσης που έχουν οι μαμάδες με τα παιδιά τους!

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here