«Αυτό λέγεται προσβολή νεκρών»: Ξεσπά ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα τους

Μέσω μίας ανάρτησης στο Facebook o αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κωνσταντίνος, ξέσπασε για το θάνατο του πατέρα του.

«Πριν λίγες ώρες έχασα τον πατέρα μου και αυτό δεν αλλάζει», γράφει. Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης έκανε μια ανάρτηση-γροθιά στο Facebook για την απώλεια του πατέρα του.

Ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ενώ αποκάλυψε την αιτία θανάτου του πατέρα του.

«Έχασα το στήριγμα μου και ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος και το λένε όλοι και παλικάρι από τα λίγα. Σίγουρα η ζωή δεν είναι ίδια μετά από αυτό», γράφει ο γυμναστής.

Στην ίδια ανάρτηση, ο αδερφός της τραγουδίστριας ένιωσε την ανάγκη να αποκαταστήσει και την αλήθεια για τον θάνατο του Βασίλη Ηλιάδη απαντώντας σε διάφορα δημοσιεύματα.

«Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγε από κορονοϊό καθώς είχε νοσήσει πριν καιρό και το είχε ξεπεράσει εντελώς έχοντας και πιστοποιητικό νόσησης. Νοσηλεύτηκε για άλλη αιτία και έφυγε αδικα εξαιτίας ενός σάπιου συστηματος υγείας και των πρωτοκόλλων του. Αν και για μένα η απώλεια του πατέρα μου είναι ίδια άσχετα με την αιτία δε θα παίξει κανένα δημοσιογραφικο τσιράκι του συστήματος παιχνίδια στη μνήμη του πατέρα μου. Αυτό λέγεται προσβολη νεκρού», γράφει ο αδερφός της τραγουδίστριας.

«Ξαναλέω όσον αφορά τον δικό μου πατέρα δε θα το δεχτώ. Την αιτία θανάτου και το πιστοποιητικό το ξέρει και το έχει στα χέρια της μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος και σίγουρα μόνο εμείς! Αντίο πατέρα…», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης.