Αγοράκι 5 χρονών με αλμπινισμό έγινε μοντέλο σε γνωστή εταιρεία ρούχων χάρη σε μια φωτογραφία που ανέβασε η μαμά του στο Facebook

Μία Βρετανίδα μητέρα αποκάλυψε πώς μια τυχαία ανάρτηση στο Facebook έκανε τον γιο μοντέλο για την εταιρεία Primark.

Η Lucy Dawes από το Willenhall, δημοσίευσε μια φωτογραφία των παιδιών της την ώρα που έφτιαχναν κέικ κανέλας σε μια ομάδα στο Facebook που ονομάζεται Black Country Vegans.

Όμως οι χρήστες παρατήρησαν αμέσως την «εντυπωσιακή» εμφάνιση του 5χρονου γιου του της Elijah, ο οποίος έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα και λευκά μαλλιά λόγω του αλμπινισμού του.

Lucy Dawes, of the West Midlands, posted a photo of her children baking on a local Facebook group. Users immediately noticed the 'striking' looks of her five-year-old son Elijah, pictured, who is of British and Nigerian descent but has light skin and white hair because of his albinism

“Πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν από τότε που ήταν πολύ μικρός ότι θα έπρεπε να γίνει μοντέλο λόγω της ξεχωριστής εμφάνισής του,” είπε η Lucy στο Metro.co.uk. “Όταν ανέβασα τη φωτογραφία του, πολλοί άνθρωποι είπαν ότι είναι πολύ χαριτωμένος και μία κυρία πρόσθεσε ότι ο γιος μου έπρεπε να γίνει μοντέλο.”

Η Lucy την ευχαρίστησε, αλλά η γυναίκα της πρότεινε να πάρει συμβουλές από διάφορες ομάδες μοντέλων στο Facebook.

Mother Lucy said people had often mentioned Elijah should be a model but that she had never seriously considered it. Pictured, the mother and son in a playful selfie 

Έτσι, η Lucy αποφάσισε να κάνει μία έρευνα για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του γιου της και, μετά από κάποιες συμβουλές από τις ομάδες, άρχισε να στέλνει φωτογραφίες του γιου της σε διάφορα πρακτορεία.

Από τότε, ο Elijah υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία Primark και μέσα σε λίγες μέρες οι φωτογραφίες του στόλιζαν τα καταστήματά της!

Elijah has since signed to a modelling agency and is now the face of Primark's childrenswear range, pictured. She said the experience has given him a newfound sense of confidence 

“Πριν ήταν ένα παιδί ντροπαλό που κρυβόταν και τώρα είναι ένα παιδί που μιλάει με αυτοπεποίθηση στους ανθρώπους,” είπε η μητέρα του.

The photographs are now on display in some Primark stores as part of the Primark kids campaign, pictured

Παρόλο που η συνεργασία με την Primark ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση του γιου της, η  Lucy λέει ότι θα προσπαθήσει να τον κρατήσει προσγειωμένο, αφού πρώτη προτεραιότητα για ‘κείνη είναι το σχολείο του.

Τέτοια σπάνια ομορφιά ήταν κρίμα να πάει «χαμένη»! Ευχόμαστε ο μικρούλης να είναι τυχερός σε όλες τις πτυχές της ζωής του!

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here