Άγριες Μέλισσες: Βουλιάζει ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου – Τι θα δούμε σήμερα

Τα Χριστούγεννα δεν αρκούν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο Διαφάνι, στο επεισόδιο της Πέμπτης (17-12) στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μελέτης πιέζει τον Κωνσταντή να του αποκαλύψει με ποια είναι ερωτευμένος, ενώ ο Σωκράτης τους κλείνει μια μεγάλη δουλειά μ’ έναν πελάτη, που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν.

Ο Νικηφόρος βλέπει μέρα με τη μέρα τον γάμο του να βουλιάζει ενώ η Ασημίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια, στο επεισόδιο της Πέμπτης (17-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η απόφαση του Μιλτιάδη ταράζει τη Βιολέτα στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Μιλτιάδης παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει τη Βιολέτα, ενώ η Ανέτ προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της από την οργή του άρρωστου αδελφού της. Ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη, για να φύγει η Ελένη από το χωριό στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Το ίδιο κιόλας βράδυ η Ελένη θα έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της που θα τη βάλει σε περιπέτειες, στο επεισόδιο της Πέμπτης (17-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες» .

Η Μυρσίνη θα μάθει, με τον πιο απρόσμενο τρόπο, το ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να κλονιστούν ανεπανόρθωτα.

Δείτε ακόμα