Δανάη Μπάρκα: «Αν ξαναρχόμουν στον κόσμο θα ερχόμουν μόνο για να κάνω έρωτα»

Η Δανάη Μπάρκα πέρασε ένα μαγικό καλοκαίρι στην Μεσσηνία και πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα και στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρόνια γέμισε τις μπαταρίες της, πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τους φίλους, έκαναν τα μπάνια της και απόλαυσε κάθε στιγμή.

Δανάη Μπάρκα: «Αν ξαναρχόμουν στον κόσμο θα ερχόμουν μόνο για να κάνω έρωτα»

Η ίδια καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της, ενώ πολλές φορές δεν δίσταζε να μοιραστεί σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση που προκάλεσε ερωτηματικά

Λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει να ποστάρει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εκεί, σήμερα όμως, Τρίτη 16/8 θέλησε να κάνει μια αινιγματική ανάρτηση, με τους στίχους του κορυφαίου συνθέτη, Μάνου Χατζιδάκι.

Η Δανάη Μπάρκα δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την καταγάλανη θάλασσα έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν ξαναρχόμουν στον κόσμο θα ερχόμουν μόνο για να κάνω έρωτα και να φύγω. Και για το μόνο που θα λυπηθώ όταν θα φύγω, θα ‘ναι για τον έρωτα που θα χάσω».