Τραγικές ώρες για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου έβαλαν φωτιά, με πέταξαν από τις σκάλες, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν»

Δήμητρα Αλεξανδράκη σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής “Όpen Weekend” και τη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει βιώσει, στην εγκυμοσύνη της καλής της φίλης Super Κικής και στη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα.

Το μπούλινγκ που βίωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Όπως υπογράμμισε το μοντέλο για το μπούλινγκ που βίωσε «όταν χώρισαν οι γονείς μου και έφυγα από το Μεγάλο Πεύκο, από την επαρχία, από το χωριό και κατέβηκα στην Αθήνα με δείχνανε με το δάχτυλο επειδή φόραγα φόρμες, δε φόραγα τζιν όπως φόραγαν τα κοριτσάκια και έλεγαν “δείτε τη από κάτω της κρέμονται τα…”. Μου είχαν βάλει φωτιά. Μου βάλανε φωτιά και με κάψανε ενώ φόραγα το μπουφάν επειδή ήταν τεράστιο και τους φαινόμουν αλλόκοτη. Για να κάνουν πλάκα. Με είχαν πετάξει από τις σκάλες. Μετέπειτα άρχισα να έχω και εγώ βίαιη συμπεριφορά για να επιβιώσω. Φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν».

Για την εγκυμοσύνη της Super Κικής, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επεσήμανε «πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση μια γυναίκα να γεννήσει ένα παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της. Όταν ο σύντροφός σου σε αδειάζει, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς τι μπορείς και τι θες να κάνεις… Θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο η κουβέντα που έκανε και με την Ιωάννα Τούνη. Της είπε ότι ο Θεός της έκανε ένα δώρο».

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη της σχέσης του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παπαγιώταρου

Σχετικά με την αποκάλυψη της σχέσης του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παπαγιώταρου, η σχεδιάστρια σημείωσε «εγώ χωρίς την άδεια κάποιου δεν ανεβάζω τίποτα. Της είχα προτείνει να το πω εγώ για να τους βγάλω από τη δύσκολη θέση και μου είχε πει ναι».