Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Έχω ομοφυλόφιλη αδερφή, μου το είπε σε πολύ μικρή ηλικία»

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί «Όποιος θέλει να χωρίσει να… σηκώσει τον χέρι», αλλά και τον ρόλο της «Δήμητρας», μέσα από τον οποίο υποδύεται μια ομοφυλόφιλη γυναίκα, κάνοντας αποκαλύψεις για την αδελφή της.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη έχει αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «η Δήμητρα είναι ομοφυλόφιλη και δεν θεωρώ ότι είναι πρόκληση. Δεν θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάτι διαφορετικό. Δεν θεωρώ ως κοινωνία ότι είμαστε ιδιαίτερα δεκτικοί με τους ομοφυλόφιλους.

Ένα μεγάλο ποσοστό έχει ξεκινήσει να αντιλαμβάνεται ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ οι υπόλοιποι δεν το αποδέχονται.

Συμβαίνει αυτό σε μία κοινωνία, δεν μπορούμε κάποιον να πιέσουμε να δεχτεί την άποψη κάποιου άλλου. Εγώ χαίρομαι που είμαι μέσα στο 1/3 που το έχει αποδεχτεί».

Η αδελφή της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη είναι ομοφυλόφιλη

Εξάλλου, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μίλησε ανοιχτά για την αδελφή της, η οποία σε μικρή ηλικία ανακοίνωσε στην οικογένειά της τις προτιμήσεις της και επεσήμανε «εμένα και στο περιβάλλον μου η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω πάρα πολύ.

Μικρή όταν μας το είπε αρχικά σοκαρίστηκα, γιατί ήταν μικρή σε ηλικία, δεν ήξερα ότι έχει ήδη αποφασίσει, έχει κατασταλάξει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμουν δίπλα της. Οι οικογένειες στηρίζουν τα παιδιά τους, σε ότι επιλογή και να κάνουν».