Δόμνα Κουντούρη: «Έχω διπολική διαταραχή, δουλεύω ντελίβερι» – Μια δυνατή εξομολόγηση

Ήταν 2006 όταν ο στιχουργός Νίκος Μωραίτης, ο συνθέτης Μάριος Γεωργιάδης και η νεαρή τραγουδίστρια, Δόμνα Κουντούρη, γνωστή από το ριάλιτι Fame Story, μας χάρισαν μια κολλητική, ποπ διασκευή του κομματιού Ma Philosophie της Amel Bent. Λεγόταν «Δε θα `μαι εδώ» και έπαιζε απλά παντού.

Το πρώτο κουπλέ πήγαινε κάπως έτσι:
Από μένα, λες, πως ζεις, με αναπνέεις και μπορείς
Να νικήσεις τη βροχή, να κινήσεις τη γη
Λες, πως είμαι η ζωή, το κεράκι στη γιορτή
Είμαι ήλιος να κοιτάς και φεγγάρι να πας

Τα χρόνια πέρασαν, οι συνθήκες της ζωής της άλλαξαν, ένα νέο «τέρας», αυτό των ψυχολογικών διαταραχών εμφανίστηκε και άρχισε να «φωνάζει». Η Δόμνα όμως δεν τρόμαξε. Η τραγουδίστρια μίλησε σε εκπομπή του OPEN για την διπολική διαταραχή με την οποία παλεύει εδώ και χρόνια με ψυχοθεραπεία και φαρμακευτική αγωγή.

Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι συνεχίζει να ασχολείται με την μουσική, ως δασκάλα και τραγουδώντας ακόμα και σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, ενώ βιοπορίζεται δουλεύοντας ντελίβερι.

Πάλεψε μόνη της, κόντρα στα δικά της, εσωτερικά «θηρία», έζησε νοσηρές στιγμές μέσα από τον πόνο που προκαλούν οι ψυχικές διαταραχές και όχι μόνο επιβίωσε, αλλά συνέχισε να συνθέτει και να δημιουργεί μουσική. Η ζωή της Δόμνας Κουντούρη είναι ένα όμορφο ταξίδι, με την ίδια ως πραγματικό αστέρι.