Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Μπιμπίλα – «Δηλαδή πραγματικά με κάνεις και νιώθω άσχημα»

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τον Σπύρο Μπιμπίλα μέσω Skype, ο οποίος βιαζόταν καθώς την ίδια στιγμή τον καλούσαν να βγει και στο «Πρωινό» του ANT1.

«Δεν έχω θέμα να βγούμε διακαναλικά, αλλά πρέπει να το συνεννοηθούμε. Όλο αυτό το παρασκήνιο που λες εγώ και το τηλεοπτικό κοινό δεν το γνωρίζουμε. Είναι περιττό να το λες.

Αυτό που κάνεις τώρα με στενοχωρεί. Θες να κλείσουμε να βγεις στην Φαίη; Δεν έχω θέμα εγώ» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ στην συνέχεια η συζήτηση πήρε άλλη τροπή.

«Με προσβάλλεις και μένα αυτή τη στιγμή»

«Έχω αρχίσει και στεναχωριέμαι γιατί έχεις βγει από την αρχή και μου λες θέλω να βγω στην Φαίη. Δηλαδή πραγματικά με κάνεις και νιώθω άσχημα. Και στους άλλους κάνεις το ίδιο; Μα τρία λεπτά είσαι στον αέρα.

Βρε Σπύρο από την ώρα που έχεις βγει σε μένα, όλο γκρινιάζεις. Για να κλείσεις και να βγεις απέναντι βρε Σπύρο. Κλείστε τον Σπύρο, να βγει απέναντι. Αν αυτό θες, με το καλημέρα μου το λες κάθε φορά.

Με προσβάλλεις και μένα αυτή τη στιγμή. Είπαμε δέκα λεπτά, και μιλήσαμε 8! Έχουμε ακόμη δυο λεπτά. Δεν σε καλούμε μόνο να σχολιάζεις, σε στηρίζουμε σε ό,τι και αν μας ζητήσεις» τόνισε η παρουσιάστρια.