Ήξερε τα μυστικά αuτών των πλουσίων: Η Έλενα Ακρίτα είπε για τον Γιώργο Τράγκα όσα οι άλλοι δεν έλεγαν χρόνια

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε τις αποκαλύψεις για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, η οποία περιλάμβανε πολυτελή σπίτια σε διάφορα μέρη του κόσμου και ράβδους χρυσού, φτάνοντας συνολικά τα 100.000.000 ευρώ.

Καταπέλτης η Έλενα Ακρίτα για τον Γιώργο Τράγκα

Αναφερόμενη στον εκλιπόντα εκδότη, υπογράμμισε “εκατό εκατομμύρια, εκατό εκατομμύρια. Σπίτια, σπίτια, σπίτια, ράβδοι χρυσού, χαμός. Από πού είναι όλα αυτά; Εντάξει την περιουσία την πήρε το κράτος. Είπε ώπα παιδιά, ώπα ώπα, δεν πάει έτσι χαλαρά. Όποιος πάει να τη διεκδικήσει τώρα θα πάει φυλακή. Ως εδώ καλά. Όμως αυτό που πρέπει να μαθευτεί είναι ποιους εκβίαζε. Είναι αν ξέπλενε χρήμα, είναι αν έκρυβε μυστικά ντοκουμέντα στο συρτάρι του, είναι πώς τους κρατούσε στο χέρι αυτού τους τόσο μεγάλους, τους τόσο δυνατούς, τους τόσο παμπλούτους που θα μπορούσαν άνετοι να του δίνουν εκατομμύρια”.

Η απορία της Έλενας Ακρίτα για το πως δημιουργήθηκε η περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Και συμπληρώνει η Έλενα Ακρίτα “το ερώτημα είναι το κλασικό. Ο αποθανών δεδικαίωται; Αυτή η ρήση δε σημαίνει ότι δικαιώνεται αυτός που πέθανε και έκανε τα χίλια μύρια εν ζωή. Σκότωσε, βασάνισε, εκβίασε, δολοφόνησε, ήταν ένας τραμπούκος, όχι. Δε σημαίνει ότι δικαιώνεται. Σημαίνει ότι οι αμαρτίες δεν μπορούν να τον αγγίξουν αυτόν”.

Και καταλήγει η Έλενα Ακρίτα “για την ώρα εστιάζουμε στον Τράγκα, για όλη αυτή την περίεργη, ύποπτη περιουσία. Εκατό εκατομμύρια παιδιά δε βγαίνουν από τη δημοσιογραφία. Μην τρελαθούμε. Όχι όταν έχεις ένα μικρομάγαζο όπως είχε αυτός τη Χώρα ή το Crash που δεν το διάβαζε η μάνα του. Εδώ μιλάμε για μια τρέλα κανονική. Οι αμαρτίες λοιπόν του μακαρίτη του Τράγκα θα πρέπει κάποια στιγμή να αξιολογηθούν όχι μόνο σε νούμερα αλλά σε πρόσωπα. Ποιους κρατούσε στο χέρι αυτός που όταν πέθανε όλοι έπεσαν πάνω του για να τον εξαγνίσουν”.