Έμαθε ότι έχει καρκίνο μία εβδομάδα πριν από τον γάμο: Ήθελα να παντρευτώ όχι να γίνει κηδεία!!!

Μία γυναίκα που έμαθε ότι έχει καρκίνο λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της, αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση μαζί με τον αρραβωνιαστικό της να κρατήσουν κρυφή τη διάγνωση και να κάνουν κανονικά την τελετή.

Η 34χρονη Σαρλότ Ντρέικ, από το Oxfordshire διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά με τον γάμο της με τον Λουκ Ντρέικ επειδή ήθελε να κάνει “έναν όμορφο γάμο και όχι κηδεία”. Ο γάμος τελέστηκε τον Μάιο του 2014.

Αν και η οικογένεια της δεν είχε ιστορικό καρκίνου, η νεαρή γυναίκα είχε μια επιθετική μορφή, που θα μπορούσε να την σκοτώσει μέσα σε δύο χρόνια.

Όπως παραδέχθηκε η Σάρλοτ, στην αρχή όταν τα τεστ έδειξαν ότι μπορεί ο όγκος να της στερήσει τη ζωή της, είχε αρχίσει να αμφιβάλλει αν θα έπρεπε να προχωρήσει με τα σχέδια του γάμου.

“Δεν κάπνιζα, δεν έπινα και ήμουν υγιής. Πριν πάω στο νοσοκομείο για τα αποτελέσματα, αγωνιούσα για το τι χρώμα φόρεμα θα αγοράσω για τον μήνα του μέλιτος. Μία ώρα μετά μου είπαν ότι έχω καρκίνο. Μπήκαν όλα σε προοπτική και δεν πίστευα ότι αγχωνόμουν για ένα φόρεμα. Είχα την βεβαιότητα ότι η ζωή μου τελείωσε και είπα στον Λουκ ότι πίστευα ότι δεν πρέπει να παντρευτούμε. Ότι θα του κατέστρεφα την ζωή και δεν ήθελα να γίνω γυναίκα του για να πεθάνω αμέσως μετά” είπε η Σαρλότ.

Η Σαρλότ μπήκε στο χειρουργείο τρεις ημέρα μετά τον γάμο. Όχι μόνο κέρδισε τη μάχη αλλά έγινε και μητέρα. Τώρα η Σαρλότ προσπαθεί να ενημερώσει τον κόσμο, μοιράζεται την ιστορία της, για να αποδείξει ότι όλα είναι δυνατά και να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και αντικαρκινικά ιδρύματα.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here