Ευγενία Σαμαρά: Ο Σασμός, το ξεκίνημα στους Ράδιο Αρβύλα και ο γοητευτικός ηθοποιός σύντροφος

Η Ευγενία Σαμαρά αποτελεί μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς της γενιάς της, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στη νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο «Σασμός».

Η Ευγενία Σαμαρά γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Παράλληλα μεε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, άρχισε να φοιτά και στην Ανώτερη Δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση η Ευγενία Σαμαρά έκανε το 2008 στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», όπου παρουσίαζε βίντεο των τηλεθεατών, ενώ μετά από περίπου πέντε χρόνια αποχώρησε προκειμένου να συμμετάσχει στην δραματική σειρά «Η Εκδρομή».

«Κάποια στιγμή στο λύκειο υπήρξε μια τρομοκρατία από δασκάλους και γονείς για το πώς θα βρω δουλειά και πώς θα ζήσω ως ηθοποιός, οπότε έδωσα Πανελλήνιες με σκοπό να περάσω στη Γεωπονική για να ασχοληθώ με την αρχιτεκτονική τοπίου.

Στον πρώτο χρόνο, αποφάσισα ότι δεν ήταν αυτό για μένα και συνέχισα με τις σπουδές μου στη Δραματική», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Down Town.

Ευγενία Σαμαρά: «Δε µε νοιάζει ειλικρινά να είμαι στην Επίδαυρο»

«Τα πράγματα ήρθαν στη ζωή µου σιγά – σιγά, σκαλί – σκαλί κι αυτό µε γειώνει πολύ. Καθετί που έκανα το αφομοίωνα και μετά έκανα το επόμενο βήμα. ∆ε βρέθηκα, δηλαδή, ξαφνικά από το ένα στο δέκα. Όλο αυτό µου φαίνεται πολύ δύσκολο να καταρριφθεί. Το µόνο που µε νοιάζει είναι να δουλέψω και να είμαι καλά. Να είμαι ήρεµη, ισορροπημένη και να περνάω όμορφα. ∆ε µε νοιάζει ειλικρινά να είμαι στην Επίδαυρο.

Περισσότερο µε απασχολεί να γυρίζω στο σπίτι µου και να είμαι ευτυχισμένη. Ενώ κάνω πολλά όνειρα κι έχω πολλές φιλοδοξίες, δεν μπορώ να πω ότι σκέφτομαι τι θα κάνω σε βάθος δεκαετίας. Αισθάνομαι ότι κάθε χρόνος που περνάει τα θέλω µου αλλάζουν κι εξελίσσονται.

∆ε θέλω να τα πολυσκέφτομαι, για να είμαι ειλικρινής, γιατί νιώθω ότι αν στείλω την ενέργειά µου σε κάτι συγκεκριμένο, μπορεί μεγαλώνοντας ν’ αλλάξω «θέλω», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Glow.

Η σχέση με τον Γιάννη Ποιμενίδη

Ευγενία

Η Ευγενία Σαμαρά καιο Γιάννης Ποιμενίδης αποτελούν ένα ααπό τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι γνωρίστη­κε στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 «Η εκδρομή» το 2014.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ευγενία Σαμαρά, είχε εξομολογηθεί στο Μεσημέρι #Yes: «Η σχέση με έναν ηθοποιό έχει και τα κακά του. Η σχέση μου με έχει μάθει να μην είμαι εγωίστρια. Μου έχει μάθει την ουσιαστική αγάπη και τι πραγματικά είναι συντροφικότητα».

Ευγενία Σαμαρά: Η συμμετοχή της στο «Σασμό» και ο ρόλος που υποδύεται

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στον «Σασμό», η ηθοποιός είχε δηλώσει στον Alpha: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Οι συνάδελφοι ήταν από τους πρωταρχικούς λόγους που είπα το ναι, θέλω πολύ να το κάνω».

Η Ευγενία Σαμαρά με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram το βράδυ της Πέμπτης, αποφάσισε να μας συστήσει με χιουμοριστικό τρόπο την «Στέλλα Καμαριωτάκη»,  την δικηγόρο από τα Χανιά, που «παίρνει τηλέφωνα εμμονικά».