Γιάννης Λάτσιος: Βόλτα στα βόρεια προάστια μετά την ανακοίνωση ότι πήγε στο Open

Ο Γιάννης Λάτσιος πήγε βόλτα στα βορεία προάστια με πολύ καλή παρέα. 

Εδώ και καιρό έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποτέ άλλωστε ο Γιάννης Λάτσιος δεν ήθελε να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Για την προσωπική του ζωή, ιδίως, τα τελευταία δύο χρόνια δεν ακούγεται το παραμικρό και φροντίζει να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του.

Εδώ και λίγες ημέρες είναι στο Open και μάλιστα το κανάλι εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση.

Ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε και μετά την ανακοίνωση του σταθμού ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε σε χαλαρή διάθεση στα βόρεια προάστια.

Να θυμίσουμε πως η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε:

«Ο Γιάννης Λάτσιος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του από τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο κ. Λάτσιος είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά Μ.Μ.Ε, κατέχοντας, επί σειρά ετών, επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει συντελέσει στην εδραίωση και ανάπτυξή τους.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τον κ. Λάτσιο και τον παρουσίασε σε κοινή σύσκεψη με το σύνολο της διευθυντικής ομάδας του oμίλου media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου, με στόχο την εξέλιξή του σε έναν σύγχρονο και ανταγωνιστικό οργανισμό Μέσων στην ελληνική αγορά».