«Ντράπηκε η ντροπή»: Αντιδράσεις και άγριο κpάξιμο για την εκπομπή της Καραβάτου, μετά το ξέσπασμα Πιλίδη

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε στο «Τι λες τώρα», την περασμένη Κυριακή και βγήκε εκτός εαυτού, ξεσπώντας σε κλάματα, μετά από έντονη συζήτηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης, σχετικά με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter, για την εκπομπή που τον έφερε σ’ αυτή τη θέση.

Ο αθλητής ξεκαθάρισε πως όλα αυτά που λένε για τα χρήματα που έχει λάβει και τους γιατρούς είναι ψέματα, ενώ τον συγκεκριμένο αντιπρόεδρο τον έβλεπε για πρώτη φορά στη ζωή του.

Εκτός εαυτού ο Γιωρίκας Πιλίδης

«Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δεν με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα γιατρό; Πότε είχα γιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα! Δεν μπορώ άλλο», είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης και ξέσπασε σε κλάματα, με την Κατερίνα Καραβάτου να σπεύδει στο πλευρό του να τον ηρεμήσει.

Οι χρήστες του Twitter, μετά τα όσα συνέβησαν ζωντανά, εξοργίστηκε με την αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου και του Στέφανου Κωνσταντινίδη, αφού δεν έκαναν κάτι για να υπερασπιστούν τον καλεσμένο τους και τον σε δύσκολη θέση δημόσια.

Το Twitter στο πλευρό του Γιωρίκα Πιλίδη